İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz diş hastanesi varmı?

bulut55_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
113
1
26
İstanbul
Arkadaşlar çektirmek zorunda olduğum bir dişim var, Fakat burada güvenebileceğim bir diş hastanesi bulamadım. sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.

okmeydanı diş hastenesi baya tecrübeli bence oraya gidebilirsin yada çapadaki diş fakültesine ben ikisindende çok memnun kaldım ama özel sorarsan pek bi fikrim yok malesef geçmiş olsun

Arkadaşlar çektirmek zorunda olduğum bir dişim var, Fakat burada güvenebileceğim bir diş hastanesi bulamadım. sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.

tatlım diş hastanesi değil ama avrupa yakasında nisa hastanesi var yenibosnada.oranın diş bölümünde Birol bey var çooook iyi bir dişçidir.çapadan hocalar diş tedavilerine bu hekime geliyorlarmış. ama birşey belirteyim ters bir insan pek yüzü gülmez çok konuşmaz.. malesef böyle ama işinin ehli.. tavsiye ederim ben 4.cü kez başarısız olan ve artık çekilmekten başka çare kalmadığı söylenen kanallarımı çok şükür tek seferde halletti çekmeden kurtuldum :))) yalnız çok yoğun bir hekim o hastanede sadece çarşamba günleri çalışıyor onun dışında özel muayenehanesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…