Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz diş hastanesi varmı?
okmeydanı diş hastenesi baya tecrübeli bence oraya gidebilirsin yada çapadaki diş fakültesine ben ikisindende çok memnun kaldım ama özel sorarsan pek bi fikrim yok malesef geçmiş olsun
tatlım diş hastanesi değil ama avrupa yakasında nisa hastanesi var yenibosnada.oranın diş bölümünde Birol bey var çooook iyi bir dişçidir.çapadan hocalar diş tedavilerine bu hekime geliyorlarmış. ama birşey belirteyim ters bir insan pek yüzü gülmez çok konuşmaz.. malesef böyle ama işinin ehli.. tavsiye ederim ben 4.cü kez başarısız olan ve artık çekilmekten başka çare kalmadığı söylenen kanallarımı çok şükür tek seferde halletti çekmeden kurtuldum :))) yalnız çok yoğun bir hekim o hastanede sadece çarşamba günleri çalışıyor onun dışında özel muayenehanesi var