İstanbul Avrupa Yakasında Normal Doğumu Destekleyen Doktor, Hastane Bilenler?

moonlight83

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
21
5
16
İstanbul
Merhaba Kızlar. Hamileyim. Sezeryana para için yönlendirmeyen bir doktor arıyorum. Aynı doktorla başlayıp devam etmek istiyorum. İstanbul Avrupa Yakasında böyle doktor bilen varmı? Ayrıca hastanelerin muayene ve doğum ücretleri hakkındada bilgisi olupta yazan varsa sevinirim :)

şöyle söyleyim zeytinburnunda oturuyorum santapuls a gidiyorum
rabia hanım var kadın ücret almamak için ikili testimi bile devletten randevu al dedi
doğum 600 yada 800 tl tam hatırlamıyorum burda muayene ücretide 25 tl
geçen rjk diye bi hastane var oraya sordum 2000 tl dedi
be doğumumu kayseride yapcam Allah nasip kısmet ederse
ama burdada olursa devlete gitcem çünki çok pahalı

bahçelievlerde sare davutoğluna takibe gidiyorum. sezeryan gerekli olmadıkça asla almıyor ama medical park bahçelievlerde doğum yaptırıyor. oldukça tuzlu.. daha uygun ve güvenilir bir yer bulursam ben de değiştircem doktorumu.. çok memnunum aslında ama memurum sosyal güvencem varken doğum için binlerce lira vermek istemiyorum..

zeytınburnu avrasya hastanesınde ozgur cetınere gıdıyorum normal dogumu destekleyen kendıde normal dogum yapmıs bırı .
muayen ucretı 65 tl ama ssk ve dıger sıgortalarla anlasması var

kızlar çok teşekkürler, başka tavsiyelerde bekliyoruz. bende ilk doğumumu esenler avicenna hastanesinde melek hanımda yapmıştım. doğumumda iyi geçtii normal doğum yaptım, hastanede çok ilgiliydi, özellikle ebeler süperdi. ama yinede başka yerleride değerlendirmek istiyorum. melek hanım şuanda hayat hastanesine geçmiş. pek konuşmayan bir doktordu. çok kilo almama ve bunu durduramama rağmen bana diyet listesi vermedi, zaten pek bilgide vermezdi. yinede doğumu o yaptırdı. daha bilgilendiren bir doktor istiyorum.

bende aynı sartlarda hastane arıyorum bayanlar huzur hastanesi duydum bide medicalpark varmıs fatihte ama normal dogumda doktorlar dogumun sonunda geliyolarmıs ebelere yaptırıyolarmıs dogumu acil dogru bilgi lazım banada

bende aynı sartlarda hastane arıyorum bayanlar huzur hastanesi duydum bide medicalpark varmıs fatihte ama normal dogumda doktorlar dogumun sonunda geliyolarmıs ebelere yaptırıyolarmıs dogumu acil dogru bilgi lazım banada

hereks özelde olsa devlette olsa aynı diyorlar
sancı yi iyice çekip açılma olmasını bekliyorlarmış
mecbur böyle olacak adam kendi açıp çocuğu çıkaramazki

canım zaten tüm hastanelerde böyledir. doğum uzun bi süreç, ebeler hep başında oluyor. yalnız devlette ebe falan yokmuş başında. ama medical parkın para için sezeryana yönlendirdiğini 2 3 kişiden duydum. asla oraya gitmeyi düşünmüyorum.

selam kızlar. konu sahibi olarak doğumumu yaptım. Dktorum Dalga Dalgıçoğlu idi. çok iyi bi doktor. hatta doktor değil baba. doğumumu normal bi şekilde gerçekleştirdim. Bahçelievler vital hospitalde. diğer hastanelere göre fiyatıda uygundu. doktorumu ve hastaney tavsiye ederim.

moonlight83
tebrik ediyorum doğumunu yapmışsın bende şimdi vital de dalga beye gitmeyi düşünüyorum gerçi 27 haftalık oldum ama mecburen dr değiştireceğim.. merak ettiğim muayene ücretleri ve doğumda ne kadar para ödediniz..ben sezeryan olacağım yardımcı olursan çok sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…