İstanbul Avrupa yakasında konusunda uzman akupunktur Dr.tavsiyesi istiyorum

neylin78

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
3
0
öncelikle herkese merhabalar..10 yıl önce antalyada konusunda uzman bir akupunktur doktoru sayesinde 2 ayda 11 kilo vermiştim..sonrasında yıllarca kilomu korudum.fakat 2 yıl önce kortizon tedavisi görmem gerekince tedavi esnasında ipin ucunu kacırdım ve kilo aldım..son zamanlarda tartıya cıkmaya korkuyorum ama tahminimce 76 kilo civarındayım ve boyumda 1.57:KK43: şimdi inanılmaz derecede bunalıma girmiş durumdayım..biran önce kilo vermem lazım..yaklasık 8 yıldır istanbul avrupa yakasında güneşlide oturuyoruz.2 yıl önce burdan klinigine ulasımımın rahat olacagı bir cok doktor denedim ama benim gibi daha önce bu hizmeti profesyonel birinden almıs biri için hepsinde sonuc hüsrandı..igneleri edinen kendine akupunktur uzmanı adını vermiş..o igneleri bizde alabiliriz.önemli olan noktaları denk getirmek ve etkinin oluşmasını saglamak.bazı uzmanlar yada doktorlar tesadufi olarak bir kere denk getirseler on kere getiremiyorlar..ve sonucta koca bir zaman ve para kaybı kalıyor size..bu sefer öneri almadan rastgele gitmek istemiyorum..cunkü suan calısmıyorum ve ekonomik durumum iyi değil..kilo benim calısacak psikolojiye girmeme bile engel bir durum oldugu icin(ailemdende maddi yardım almak istemedigim icin) tlfnumu satıp akupunktura gidecegim.lütfen akupunktur konusunda başarılı ve fiyatları astronomik olmayan bir doktor(doktor dısındakilere kesinlikle güvenmiyorum onuda belirtmek isterim)önerisi olan arkadaşlar bunu benimle paylaşsınlar..şimdiden hepinize çok tşk ediyorum

hergün acaba bir paylaşım olmuşmudur diye kontrol etmekten bir hal oldum..sanırım kimse beni dikkate almadı:KK43:(

neylin78 merhaba... ben genelde topicler arasında geziniyorum yazışmalara katılmıyordum ama sen yazıp cevap alamayınca bu konuda da tecrübe sahibi olunca yazmadan geçmiyim dedim.

Benim nerdeyse ilkolkuldan beri hep bi kilo problemim oldu. Hiçbir zaman aşırı kilolu olmadım ama her sene ciddi anlamda diyete girmek spor salonuna yazılmak durumunda kalıyordum. Son 2 yılda işler değişti. bir anda 10 kilodan fazla aldım:KK43: diyetisyene gittim verdim yine aldım. artık kafayı yemek üzereydim. denemediğim bi akupunktur kalmıştı yaklaşık 4 hafta önce akupunktura başladım. en büyük problemim tatlıydı. tatlıdan vazgeçemiyordum ve su içemiyordum. akupunkturun yanında doktor bir de hipnoz uyguladı. Psikolojik mi yoksa gerçekten mi işe yaradı bilmiyorum canım ama o gün bugündür hiç tatlı yemedim... yememek birşey değil aslında daha önce diyetisyene giderkende yemiyordum 4 ay kendimi tuttuğum oldu ama deli gibi canım çekiyordu zor dayanıyordum.. şimdi aklıma gelmiyor. hala inanamıyorum günde 3-4 paket çikolata tüketirdim... Su içmezdim şimdi nerdeyse iki buçuk litre içiyorum çünkü çok acayip dilim damağım kuruyor. Akupunktur kadar hipnozunda önemi var bence. doktorum çok iyi yani ben çok memnunum önce çok güzel dinliyor notlar alıyor sonrasında tedaviye geçiyor. ben ilk defa denedim ama memnun kaldım canım tavsiye ederim. Doktorum Hasan Ali Nogay bu arada. Başka birine gidersende çok iyi araştır çünkü öyle yerler varmışki kulağına pat pat iğneleri geçiriyor gönderiyormuş öyle bir yer olmamasına dikkat et ve hipnozu da dene derim ben... Bu arada başlayalı 5.5 kilo verdim ama sanırım bir kısmı sudan gitti şişkinliğim gitti yani bundan sonra yağdan vererek kalıcı bi şekilde zayıflamayı ümit ediyorum. sanada başarılar diliyorum canım.

öncelikle herkese merhabalar..10 yıl önce antalyada konusunda uzman bir akupunktur doktoru sayesinde 2 ayda 11 kilo vermiştim..sonrasında yıllarca kilomu korudum.fakat 2 yıl önce kortizon tedavisi görmem gerekince tedavi esnasında ipin ucunu kacırdım ve kilo aldım..son zamanlarda tartıya cıkmaya korkuyorum ama tahminimce 76 kilo civarındayım ve boyumda 1.57:KK43: şimdi inanılmaz derecede bunalıma girmiş durumdayım..biran önce kilo vermem lazım..yaklasık 8 yıldır istanbul avrupa yakasında güneşlide oturuyoruz.2 yıl önce burdan klinigine ulasımımın rahat olacagı bir cok doktor denedim ama benim gibi daha önce bu hizmeti profesyonel birinden almıs biri için hepsinde sonuc hüsrandı..igneleri edinen kendine akupunktur uzmanı adını vermiş..o igneleri bizde alabiliriz.önemli olan noktaları denk getirmek ve etkinin oluşmasını saglamak.bazı uzmanlar yada doktorlar tesadufi olarak bir kere denk getirseler on kere getiremiyorlar..ve sonucta koca bir zaman ve para kaybı kalıyor size..bu sefer öneri almadan rastgele gitmek istemiyorum..cunkü suan calısmıyorum ve ekonomik durumum iyi değil..kilo benim calısacak psikolojiye girmeme bile engel bir durum oldugu icin(ailemdende maddi yardım almak istemedigim icin) tlfnumu satıp akupunktura gidecegim.lütfen akupunktur konusunda başarılı ve fiyatları astronomik olmayan bir doktor(doktor dısındakilere kesinlikle güvenmiyorum onuda belirtmek isterim)önerisi olan arkadaşlar bunu benimle paylaşsınlar..şimdiden hepinize çok tşk ediyorum
benim gittiğim doktor büyükçekmece de ve gerçekten hastaları fazlası ile memnun bende çok memnunum , fiyatı haftalık 25 lira benim duyduğum en uygun fiyat burası

kusura bakmayın arkadaşlar,bir süredir nete pek giremediğim için mesajlarınıza ancak cevap yazma fırsatı bulabildim..değerli paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim..ben kasımın biri itibariyle başladığım tedavide şuana kadar 9 kilo verdim...kendi araştırmalarım sonucu bulduğum doktordan çok memnunum.işinin ehli uzman bir doktor..fakat çalışmadığım için bütçem çok kısıtlı o yüzden yaklasık 2 seanstır seanslara düzenli gidemiyorum,cok ara vererek gidebiliyorum ancak..doktorumun seans ücreti 50 tl..aslında calısan biri icin ve sonunda sahip olunan,olunacak fizik göz önünde bulunduruldugunda çok yüksek bir rakam değil.fakat daha öncede söylediğim gibi bütçemin kısıtlı olması büyük bir sorun:KK43:büyükcekmecedeki doktordan bahseden arkadasım eğer doktorun adını yada iletişim bilgilerini paylaşabilirsen sevinirim..şimdiden çok teşekkür ederim..herşey gönlünüzce olur umarım..

Ali Rıza Semizer'in Alternatif tıp merkezi olan Aura Terapi Merkezinde Akupunktur tedavisi yapan Türki Cumhuriyetlerinden gelmiş akupunktur uzmanı bulunuyor ve işinde çok iyi olduğunu duydum. web sitesinden iletişime geçilebilir.
Aura Terapi Merkezi | Migren | Sigara Bırakma | Sosyal Fobi | Hipnoz | Arı Terapi | Kilo Verme | Korku | Ağrı

Son düzenleyen: Moderatör:
X