öncelikle herkese merhabalar..10 yıl önce antalyada konusunda uzman bir akupunktur doktoru sayesinde 2 ayda 11 kilo vermiştim..sonrasında yıllarca kilomu korudum.fakat 2 yıl önce kortizon tedavisi görmem gerekince tedavi esnasında ipin ucunu kacırdım ve kilo aldım..son zamanlarda tartıya cıkmaya korkuyorum ama tahminimce 76 kilo civarındayım ve boyumda 1.57 şimdi inanılmaz derecede bunalıma girmiş durumdayım..biran önce kilo vermem lazım..yaklasık 8 yıldır istanbul avrupa yakasında güneşlide oturuyoruz.2 yıl önce burdan klinigine ulasımımın rahat olacagı bir cok doktor denedim ama benim gibi daha önce bu hizmeti profesyonel birinden almıs biri için hepsinde sonuc hüsrandı..igneleri edinen kendine akupunktur uzmanı adını vermiş..o igneleri bizde alabiliriz.önemli olan noktaları denk getirmek ve etkinin oluşmasını saglamak.bazı uzmanlar yada doktorlar tesadufi olarak bir kere denk getirseler on kere getiremiyorlar..ve sonucta koca bir zaman ve para kaybı kalıyor size..bu sefer öneri almadan rastgele gitmek istemiyorum..cunkü suan calısmıyorum ve ekonomik durumum iyi değil..kilo benim calısacak psikolojiye girmeme bile engel bir durum oldugu icin(ailemdende maddi yardım almak istemedigim icin) tlfnumu satıp akupunktura gidecegim.lütfen akupunktur konusunda başarılı ve fiyatları astronomik olmayan bir doktor(doktor dısındakilere kesinlikle güvenmiyorum onuda belirtmek isterim)önerisi olan arkadaşlar bunu benimle paylaşsınlar..şimdiden hepinize çok tşk ediyorum