İstanbul Avrupa Yakasın'da kiralık daire arıyorum..

sibel5206

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
47
3
86
İstanbul
(AVRUPA YAKASISINDA ) OKMEYDANI,KULAKSIZ,HALICIOĞLU,SÜTLÜCE,KASIMPAŞA,YEŞİLYURT,ÖRNEKTEPE,EYÜP,FATİH BEYOĞLU,ŞİŞLİ BÖLGELERİNDE 500-600 CİVARINDA 2+1 90 m.kare EV ARIYORUZ.2 YILLIK EVLİYİM İLK EVİMİZDEN TAŞINMAK ZORUNDAYIZ.ASLINDA EVİMDEN ÇOK MEMNUNUM AMA YAPACAK BİŞEY YOK.BAYRAMDAN SONRA ÇIKMAMIZ LAZIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

Son düzenleme:
sevgili hürmüz eviniz hakkında bilgi verirseniz sevinirim.(ulaşım,iç yapısı muhit hakkında vs) , hafta içi çalışıyorum pazar günü bakmaya gelebiliriz.başka evlereda bakacağız zamanı tasarruflu kullanmalıyım resimleride varsa daha iyi olur.teşekkürler..

Kiracı olmak ne zormuş.ahhhhh aaah.2 yıl oldu evleneli ,eşyalarımı özenle almış yerleştirmiştim.ev sahibimiz ne zaman ev alırsanız o zaman çıkarsınız demişti bizde ona göre yerleşmiştik.şimdi nasıl taşınacağız,ne kadar özenli davransanda taşınırken eşyalarım yıpranacak kırılıp dökülecek.allah en kısa zamanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah..

Sevgili hürmüz, özelden mesaj gönderdim aldınız bilmiyorum..bugün iş yoğunluğundan arayamadım sizi.ama yarın arayacam sizi inşallah..

Back
X