Kına Gecesi İstanbul Avrupa yakasında Kına Organizasyonu yapabilecek Mekan arıyorum.

A.T.G

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
90
1
Avcılar, Bakırköy, Bahçelievler çevresinde kına gecesi yapabileceğim mekan arıyorum. Gönül Davetle görüştüm, hizmetleri çok güzel fakat fiyat biraz yüksek. Benzer hizmetleri verebilecek mekan önerirseniz çok sevinirim.

Avcılarda kafe köşk var canım cafe dediğine bakma 200 kişilik düğün salonu gibi ve çok elit bence tam kına gecesi için :) bir görüş istersen :KK66:

Avcılar Cafe Köşk olarak nette bulamadım. Yeri nerede acaba, ya da numarası var mı?

Bakırköy Gönül Davet'i beğeniyorum ben kına için otantik bir havası var. Bir de Bahçelievler'de Yaren cafe var orda iki hafta önce annem bir kına gecesine katılmış çok beğenmişti ama ben gitmedim siz bir araştırın derim.

Avcılar, Bakırköy, Bahçelievler çevresinde kına gecesi yapabileceğim mekan arıyorum. Gönül Davetle görüştüm, hizmetleri çok güzel fakat fiyat biraz yüksek. Benzer hizmetleri verebilecek mekan önerirseniz çok sevinirim.

Gönül daveti bende düsünüyorum acaba ne kadar fiyat verdiler paylaşabilir misin

canm ben haznedarda fiesta yı ayarladım 26 ocakta umarım güzel olur fiyatıda 650 haftasonu oldugu için

fiesta garden var haznederda ben 600 ayarlamıştım eylülde hafta sonu için ve çok memnun kaldım..tavsiye ederim

Bahçelievlerde piramit var Gene bahçelievler kına gecesi dediğinizde bi çok sayfa açılıyor google da öğretmen evi vs bakırköy sanat merkezi var ama orası sanırım sadece 180 kişilikmiş fiyatlarıda makul bende fatih civarında yer arıyorum çok zormuş gerçekten mekan bulmak cankurtaran öğretmen evini bilen varmı nasıldır acaba?

merhaba fatıhde kasım ayında kınaya gıtmıstım saray muhallebicisine orda calmıstım 150 kısılıkdı sadece bayanlar vardı

duygus o dedıgım yere baktınmı fatıhdekı saray muhallebıcısıne.. dj lazımmı :-))

:KK3:

Krizantemdavet i mutlaka arayın harika 5346544606

Ana forum başlığında ki kına mekanları konulu foruma yazdım bi yer,avcılarda ilgini çekerse okuyabilirsin ordan:)

Hala bulamadım uygun bir mekan.

Kızlar ablamla konuşup size bahsettiğim o yer hakkında bilgi toplayacağım.Bu arada aklıma Villa Tuana ile ilgili bir ayrıntı daha geldi,cafe ve ev yemekleri konstepti olan bir yer di ve en az 200 araçlık ücretsiz otoparkı vardı hiç zorlanmadan elimizle koymuş gibi bulmuştuk.Detayları mekan hakkında bilgi topladıktan sonra telefon numarasıyla birlikte paylaşıcam

X