• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakasında iyi bir ortodontist arıyorum

pinkbird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
698
1
46
İstanbul
fiyatı makul, işini iyi bilen tedaviyi uzatmayan bir ortodontist arıyorum yardımcı olursanız sevinirim:)

Merhabalar eğer beylikdüzüne yakın oturuyorsanız size tavsiye edebileceğim istanbul ortodonti var ben ceylan hanıma gidiyorum yeni başladım tedaviye şuana kadar bir sorun yaşamadım :)

Hmm bayağı bi uzak gelicek tabiki size :) Çapayı biliyorum birde çapa ortodonti burak beye gitmiştim çok güzel ilgileniyorlar işin uzmanları bana uzak mesafe olduğu için tercih etmedim orayıda önerebilirim :)

Hmm bayağı bi uzak gelicek tabiki size :) Çapayı biliyorum birde çapa ortodonti burak beye gitmiştim çok güzel ilgileniyorlar işin uzmanları bana uzak mesafe olduğu için tercih etmedim orayıda önerebilirim :)

çapa 4 bes yıl sonraya randevu veriyomus die duymustum dogru mu ki o? size ne demişlerdi hemen yapcaklar mıydı?

Özel benim gittiğim yer çapa ortodonti diye geçiyor ismi netten bi bakın isterseniz

Back