- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.908
- 598
- Konu Sahibi gulendam_34
-
derler ya erkenden önlemini almak iyidir diye
o yüzden bir götürmek istiyorum
bu sene lise hazırlık sınavı da var tabi
inşallah karşımıza iyi insanlar çıkar
sorduğumda hayır diyor kimse korkutmadı
bu yaşlarda oluyormuş genelde çocuklarda ama bilemiyorum işte
annesi olarak yapabileceklerimi yapayım diyorum
teşekkür ediyorum çok sağolun :)Cerrahpaşa ,önce bölüme gidin sobra doktora özel muayene olursunuz gayet başarılılar
çok teşekkür ederim çok sağolun
herşeyi aşırı takıyorlar doğruBenim yeğenimde de var benzer takıntılar, bu sene liseye başladı o da. Yani ölümle ilgili değil de her şey problem onun için. Bu sene okula servisle gidecek mesela, bir ay beynimizi yedi servis önümde durunca kapısı açılacak mı ben mi açacam diye. Ondan önce kulağıma böcek girerse beynime kadar gider mi sorunumuz vardı. Ondan önce başka şeyler, böyle sürüp gidiyor. Geçen sene önce iki seans gitti doktora, sıkıntı yok dedi doktor. Bu yaşlarda her şey fazla büyük sorunlar gibi görünüyor gözlerine, içlerinde fırtınalar kopuyor, normal dedi. Yani çok endişelenmeyin ama yine de bir götürün görsün doktor.
çok teşekkürlerpsikolojik danışmanlık merkeziymiş ismi. 153 den randevu alınıyormuş. ilk randevuyu sabah veriyorlarmış diğerlerinde saati kendiniz ayarlayabiliyormuşsunuz.
yok yok öyle değil damdan ablaBence asıl irdelenmesi gerekenlerden cehenneme gideceğini düşündüğü
Yani ona göre o büyük günahı ne
Kendince ergence vs bir ilişkide vs mi buldu
çok teşekkürler
hafta sonu veriyorlar mı acaba randevu izin sıkıntım var bu arada
konuda belirtmeyi unutmuşum hafta sonu gidebilmemiz önemli
teşekkür ederim oradan da alamıyorum ki randevu hep dolu
teşekkür ederim o sizin kendi iyiliğinizhastane konusunda fikrim yok ama sizi tebrik etmek istedim.
ne güzel ebeveynleri var, kızınız çok şanslı
haklısınızPsikiyatri için devlet hastanelerini tercih edin, diğerleri resmen sömürüyorlar. Evet belki muayene süresi kısa olabilir ama bence en iyisidir.
Randevuya gelince, gece tam 23,59 da sisteme girip randevuya basın o zaman bulursunuz. Ben böyle yapıyorum.
Çocuğunuz için çok geçmiş olsun.
yok yok öyle değil damdan abla
ilişki vs olmadığına eminim
diyorum neden gideceksin cehenneme bilmiyorum diyor
kendince ibadet yapmadığını filan düşünüyor diye tahmin ediyorum
bide çok çok sinirli anneye babaya asi gelmek kısmından rahatsız oluyor tahmin ettiğim
banlanmıştım damdan abla o yüzden ancak yazabiliyorum :)Haaa
Şu anana babana öff demeyeceksin gibi gibi
Bunları çocuklara korkutarak anlatırlarsa böyle olur
Geçmiş olsun uzman yardımı tabii alın ama Tanrı'nın affediciliğini vs de vurgulayın
Ben bilmem ama bilen arkadaşlar yardımcı olursa öyle filmler kitaplar vs vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?