Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım
B.düzü Medilife Hospital = Burcu Betül Kazdal.
umarım faydalı olur
Merhaba kızlar.. İstanbul avrupa yakasında hangi doktor ve hastaneye gidiyorsunuz ve memnun musunuz? Ben bi türlü karar veremiyorum yardımcı olabilir misiniz..
beylikduzu medicana ya gidiyorum doktorum aslı başver can ben çok memnunum doktorumdan asistanına kadar hepsi ilgili
Tşk ediyorum bilgi için.. Peki muayene ücreti ve doğum ne kadar orada ?
Çok tşk ediyorum paylaştığınız için.. Bende o tarafa yakınım ama bi türlü karar veremiyorum.. Memnuniyet kişiden kişiye değişiyor çünkü
Aynen tatlım benim beğendiğimi sen beğenmezsin,senin beğendiğini ben,tamamen hasta-doktor yakınlığı ile alakalı ben 2.ye hamileyim yine burcu hanım 10 tane daha olsa yine o :) onun fiyatıda sgk:35 lira ama doğumu bilmiyorum 3 sene önce epidural anestezi+özel oda için 1000 lira vermiştik sanırım 700 civarı falan dı..umarım bir an önce kafana uygun bir doktor bulursun canım
Tşk ediyorum bilgi için.. Peki muayene ücreti ve doğum ne kadar orada ?
Ben de yeni hamileyim ve aynı şeyi dusunuyordum ben sanırım Jinemed`e gidicem. Bir kaç arkadaşımdan duydum daha önceleri sırf kadın doguma odaklanmıs bir hastaneymis. Beşiktaşta Ihlamurdere caddesinde. Yalnız doktor bilmiyorum henuz bu konuda bir fikri bir düşüncesi olan var mı?
doğum ücretinide öğrendim.... normal 4.500 sezeryan 4.900 suıt oda ucretide gecelik 500 lira:44:
İlk doğumunu Medilife beylikduzunde yaptim aralik 2011 de, hiç de memnun kalmadim ne doktordan ne çalışanlardan.. Hem dünyanın parasini ödüyorsun hem de azarlamaya kalkıyorlar. Gerçi şikayet edince isler değişti ama o duruma getirmek ayip bir birşey özel hastane icin,.
Doktor çok önemli bence.. Yaklaşımı helede.. ilk defa doğum yapıyorsun ne olduğunu bilmiyorsun birde üste azarlanma olursa işte insanın nevri döner yani illa şikayet etmek mi lazım anlamıyorum.
Ben de yeni hamileyim ve aynı şeyi dusunuyordum ben sanırım Jinemed`e gidicem. Bir kaç arkadaşımdan duydum daha önceleri sırf kadın doguma odaklanmıs bir hastaneymis. Beşiktaşta Ihlamurdere caddesinde. Yalnız doktor bilmiyorum henuz bu konuda bir fikri bir düşüncesi olan var mı?
doğum ücretinide öğrendim.... normal 4.500 sezeryan 4.900 suıt oda ucretide gecelik 500 lira:44:
şaka mı ya ne yapıyorlarmış bebeğin 6 aylık masrafını da mı karşılıyorlar yazık günah. bende doğan hastanesine gidiyorum bakalım o ne kadar diyecek doğuma..? muayene 72 lira şuan
72 liraysa muayene doğumda 3 bin 4 bın arasıdır. sende bir öğren bakalım ne kadar diyecek onlar.yarın kontrolum var işim bittikden sonra muhasebe ile görüşüp indirim yaptırmayı düşünüyorum.