• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul avrupa yakasında hangi doktor ve hastaneye gidiyorsunuz?

benato

Gelecek inşAllah..
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
4.800
2.302
248
Merhaba kızlar.. İstanbul avrupa yakasında hangi doktor ve hastaneye gidiyorsunuz ve memnun musunuz? Ben bi türlü karar veremiyorum :( yardımcı olabilir misiniz..

Merhaba kızlar.. İstanbul avrupa yakasında hangi doktor ve hastaneye gidiyorsunuz ve memnun musunuz? Ben bi türlü karar veremiyorum :( yardımcı olabilir misiniz..

beylikduzu medicana ya gidiyorum doktorum aslı başver can ben çok memnunum doktorumdan asistanına kadar hepsi ilgili

Çok tşk ediyorum paylaştığınız için.. Bende o tarafa yakınım ama bi türlü karar veremiyorum.. Memnuniyet kişiden kişiye değişiyor çünkü

Aynen tatlım benim beğendiğimi sen beğenmezsin,senin beğendiğini ben,tamamen hasta-doktor yakınlığı ile alakalı ben 2.ye hamileyim yine burcu hanım 10 tane daha olsa yine o :) onun fiyatıda sgk:35 lira ama doğumu bilmiyorum 3 sene önce epidural anestezi+özel oda için 1000 lira vermiştik sanırım 700 civarı falan dı..umarım bir an önce kafana uygun bir doktor bulursun canım:kkk::49::54:

Aynen tatlım benim beğendiğimi sen beğenmezsin,senin beğendiğini ben,tamamen hasta-doktor yakınlığı ile alakalı ben 2.ye hamileyim yine burcu hanım 10 tane daha olsa yine o :) onun fiyatıda sgk:35 lira ama doğumu bilmiyorum 3 sene önce epidural anestezi+özel oda için 1000 lira vermiştik sanırım 700 civarı falan dı..umarım bir an önce kafana uygun bir doktor bulursun canım:kkk::49::54:

İnşallah canım.. Yoğun bi doktor baktım :)) çamlık hastaneside işime yakın bakalım.. Sen ne güzel 2. Ye hamilesin Rabbim bize de hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşAllah..

Ben de yeni hamileyim ve aynı şeyi dusunuyordum ben sanırım Jinemed`e gidicem. Bir kaç arkadaşımdan duydum daha önceleri sırf kadın doguma odaklanmıs bir hastaneymis. Beşiktaşta Ihlamurdere caddesinde. Yalnız doktor bilmiyorum henuz bu konuda bir fikri bir düşüncesi olan var mı?

İlk doğumunu Medilife beylikduzunde yaptim aralik 2011 de, hiç de memnun kalmadim ne doktordan ne çalışanlardan.. Hem dünyanın parasini ödüyorsun hem de azarlamaya kalkıyorlar. Gerçi şikayet edince isler değişti ama o duruma getirmek ayip bir birşey özel hastane icin,.

Ben de yeni hamileyim ve aynı şeyi dusunuyordum ben sanırım Jinemed`e gidicem. Bir kaç arkadaşımdan duydum daha önceleri sırf kadın doguma odaklanmıs bir hastaneymis. Beşiktaşta Ihlamurdere caddesinde. Yalnız doktor bilmiyorum henuz bu konuda bir fikri bir düşüncesi olan var mı?

Sırf kadına yönelik olması güzel bencede ama çok uzak orası mümkün değil.. İnşAllah kafana uyan birini bulursun canım

İlk doğumunu Medilife beylikduzunde yaptim aralik 2011 de, hiç de memnun kalmadim ne doktordan ne çalışanlardan.. Hem dünyanın parasini ödüyorsun hem de azarlamaya kalkıyorlar. Gerçi şikayet edince isler değişti ama o duruma getirmek ayip bir birşey özel hastane icin,.

Doktor çok önemli bence.. Yaklaşımı helede.. ilk defa doğum yapıyorsun ne olduğunu bilmiyorsun birde üste azarlanma olursa işte insanın nevri döner yani illa şikayet etmek mi lazım anlamıyorum.

Doktor çok önemli bence.. Yaklaşımı helede.. ilk defa doğum yapıyorsun ne olduğunu bilmiyorsun birde üste azarlanma olursa işte insanın nevri döner yani illa şikayet etmek mi lazım anlamıyorum.

Doktor ve hemşirelerin yaklaşımı çok önemli kesinlikle. Benim önceliğim o. İlk bebeğim bu benim annemde yıllar önce vefat etti bana yol göstericek bana sabırla yaklaşıcak hemşireler lazım bana. Bu konuda çok stresliyim.

Orası bana çok uzak kalıyor. ama okuduklarım kadarıyla iyi bir hastaneymiş.. İnşallah güzelde bi doktor bulur ve çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın ;) artık darısı başımıza inşAllah.. ben bakırköy taraflarına yakın istiyorum bakalım halaa araştırma içindeyim..

doğum ücretinide öğrendim.... normal 4.500 sezeryan 4.900 suıt oda ucretide gecelik 500 lira:44:

şaka mı ya ne yapıyorlarmış bebeğin 6 aylık masrafını da mı karşılıyorlar yazık günah. bende doğan hastanesine gidiyorum bakalım o ne kadar diyecek doğuma..? muayene 72 lira şuan

şaka mı ya ne yapıyorlarmış bebeğin 6 aylık masrafını da mı karşılıyorlar yazık günah. bende doğan hastanesine gidiyorum bakalım o ne kadar diyecek doğuma..? muayene 72 lira şuan

72 liraysa muayene doğumda 3 bin 4 bın arasıdır. sende bir öğren bakalım ne kadar diyecek onlar.yarın kontrolum var işim bittikden sonra muhasebe ile görüşüp indirim yaptırmayı düşünüyorum.

72 liraysa muayene doğumda 3 bin 4 bın arasıdır. sende bir öğren bakalım ne kadar diyecek onlar.yarın kontrolum var işim bittikden sonra muhasebe ile görüşüp indirim yaptırmayı düşünüyorum.

eminim o kadar bişey diyeceğine bende zaten. perşembe günü kontrolüm var ücreti sormayı planlıyorum. sizi de haberdar ederim.

ben bir kez gittim jinemed e.. meriç karacan var, çok iyi tanımıyorum ama ilgili, açıklama yapan bir doktor. ama ben hastaneyi hiç sevmedim, bankoda duran kızlar korkunçtu. suratları beş karış ve hiçbir açıklama yapmadan beni gereksiz yere 1 saat bekletmişlerdi. açıkcası ultrason aletleri de bana bayaa bi eski görünmüştü, dogumda iş sadece dr la bitmiyor malum.. şimdi ben de o civarlarda iyi bir hastane ve dr arıyorum. şişli memorial ı deneyeceğim son olarak bakalım...

Back