• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa yakasında gündelik temizlik işi arıyorum

sayra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2008
441
7
96
İstanbul
Merhaba arnavutköy de otuyorum bahçeşehir, esenyurt , beylikdüzü, g.osmanpaşa bu civarlara temizliğe giderim ayrıca bebek bakımın da yardım istersenizde ilgilenirim yemekte yaparım eğer ihtiyacınız varsa elemana inanın güvenebilirsiniz 30 yaşımda evliyim birde oğlum var eğer başka semtte olursa görüşebiliriz uyarsa bana gelebilirim ilgilenirseniz size özelden ulaşırım.

canım ben uzun zamandır siteye girmediğim için yeniliklerden pek haberim yok maalesef :) . ben de sana özel msj gönderemiyorum . mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş. buradan msn adresimi yazıp yazmamakta kararsız kaldım , yasak diye hatırlıyorum ! aslında kızımın da üyeliği var bu sitede niki 'b_edward' bir de onun hesbından msj göndermeye çalış bakalım.

nergis , benim özel mesajlarım sadece arkadaşlarıma açıkmış .şimdi gönderebilirsin sanıyorum . görüşmek üzere inşaallah , hoşçakal ...

bana özel msj gönderen arkadaşım özel msj gönderemediğim için sana cevap yazamadım . inşaallah tekrar bakarsın bu topiğe :=) . sayra ile tanıştık çok temiz cici bir hanım . kesinlikle tavsiye ederim . güven konusun da hiç endişen olmasın !

Merhaba arnavutköy de otuyorum bahçeşehir, esenyurt , beylikdüzü, g.osmanpaşa bu civarlara temizliğe giderim ayrıca bebek bakımın da yardım istersenizde ilgilenirim yemekte yaparım eğer ihtiyacınız varsa elemana inanın güvenebilirsiniz 30 yaşımda evliyim birde oğlum var eğer başka semtte olursa görüşebiliriz uyarsa bana gelebilirim ilgilenirseniz size özelden ulaşırım.

merhaba bayrampasada oturuyorum ama arnavutköyden 1 vesaitle geliniyor bende düsünüyorum ben aylık olarak düsünüyorum haftanın 5 günü acil olarak düsünürseniz yazablirsiniz

selam
bende düşünüyorum ama aylık olarak g.o.p oturuyorum
ben ve arkadaşımda var .
her ay gelip cam kapılar fayanslar temizlenecek
tabi güvenilir olması çok önemli
ve gerçek anlamda titiz olması lazım
özel mesajınızı beklerim

Eğer referans verebiliyorsanız nefise62@gmail.com adresine irtibat numaranızı atarmısınız

Gokturkteyiz ciddi kişilerden geri dönüş bekliyoruz 05327725445

Merhaba aileyiz yanımızda rutin ev işleri için çalışabilecek düzgün ciddi bir bayan aramaktayız yabancı uyruklu-Türk olabilir 25-35 yaş arası tercihan ve yatılı yada gündüzlü olabilir ciddi kişilerden dönüş rica ediyoruz teşekkürler eyüp-göktürk (1 ay sonra sarıyer civarına taşınmış olacağız)

Back