• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul avrupa yakasında epilasyon merkezi? Lütfen yardım edin :(

_Visneliturta_

...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
719
352
53
Merhabalar. Avrupa yakasında deneyimlediğiniz, güvenilir olumlu sonuçlar aldığınız epilasyon merkezi var mı?
Epilasyon hakkında bilgim neredeyse sıfır diyebilirim. Sadece bazı merkezlerin lazer yerine Ipl kullanarak kandırdıklarını biliyorum ve bu kafamı karıştırıyor.
Gittiğimiz merkezin güvenilir olduğunu anlamak için nelere dikkat etmek gerekiyor.
Bir de ben beyaz tenliyim ve orta kalınlıkta tüylerim var bana hangi cihazı önerirsiniz?

Açıkcası bende güvenilir bir yer arayışındayım. Ben özel bir hastaneye gittim muayene ve ücreti konuşmak için. Muayenede benim hangi bölgeme hangi cihaz uygun söylediler. Tabi biraz uçuk bir fiyattı ama en azından hangi cihazlar onu öğrendim sende öyle yapabilirsin o konuda.

Görüşmeye gittiğinde öncelikle fazla ilgili ve seni soyar derecede önüne sözleşmeyi koyup imzalaman için elinden geleni yapan ve ikna yeteneğini sonuna kadar kullanan yerlerden uzak dur derim. Hatta kaç. Poliklinik hastane olması çok çok iyi olur. Fakat oralardada uzman eşliğinde uygulama yapıldığı ve bir hekim gözetiminde olduğun için (görüşmeye gittiğinde söylenen bu aslını bilmiyorum) fiyatlar bayağı bir el yakıyor. Mesele bana 4.800-5500 gibi fiyatlar belirtildi. Ve kesinlikle güzellik salonu olmamalı gideceğin yer. Tabi vardır güzellik salonundan memnun kalan istisnalar kaideyi bozmaz.

Back