bende 4.leventte oturuyorum. 3 aylık hamileyim. kontrollerimi gültepe avicenna hastanesinde yaptırıyorum. leyla hnm yada hatice hnm her ikiside iyi doktorlar. doğumumu da allah kısmet ederse orada yaptıracağım. fiyat olarak da bütçemizi zorlamayacak rakamlar söz konusu... ayrıca 29 mayıs hastanesi de iyi bir hastane fakat fatih te olduğu için yol sorunundan kaçmaya çalıştım ben... sana da kolay gelsin önemli bir mesele bu iyi düşün....
aslında tam düşükde demiyorlar düşük yapayor gibisin ama dış gebelikden olabilir diyor ama hiçde birsey yapmıyorlar ne yapacgımı bilmiyorum
çok geçmiş olsun.ama dış gebeliği nasıl anlamıyolar ben de onu anlamadım.ben doktora ilk gittiğimde keseyi görünce dış gebelik seçeneğini hemen eledi.adı üstünde rahim dışında bi gebelik varsa dış gebelik.rahimde kese görünmüyosa dış gebelik diye biliyorum.tabi doktor değilim onlar daha iyi bilir.bu devlet hastaneleri insanı süründürmekten başka bişey yapmıyolar ilgisizlik had safhada.bence hemen iyi bi özele git.bu dış gebelik ihmale gelicek ve geciktirilecek bişey değil.
aslında tam düşükde demiyorlar düşük yapayor gibisin ama dış gebelikden olabilir diyor ama hiçde birsey yapmıyorlar ne yapacgımı bilmiyorum
dün cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesine gitdim orda bizim bir tanıdık doktor vardı o yardımcı oldu dış gebelik degil düşük yapmışsın parça görünmüyor hgb 0 olana kadar kan tahlili yapacak dün 144 düşmüş pazartesi tekrar geldedi bakalım ne diyecek
çok geçmiş olsun cnım çok üzüldüm. benimde gebeliğimde 4 ay boyunca düşük tehditi vardı o ince çizgide gidip gidip geldim Allah kimseye yaşatmasın sana da sabır versin güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?