istanbul avrupa yakasında doktor ve hastane tavsiyelerinizi bekliyorum

buse2005

umudum
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
89
0
86
34
İstanbul
mrb arkadaslar ben 4.leventde otuyorum 2.5 aylık hamileyim 1.5 aydır nerdeyse devlet hastanesine gitdim 4 tane kanda gebelik tesdi yapdırdım gebelik var ama ultrasonda ne bebeğim nede kesesi görünüyor doktorda birsey anlamıyor çok çaresiz kaldım bende sskla anlaşmalı özele bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama ist bir yer bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun sizlerden hastane ve doktor tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden tşk ederim

şişli türkiye hastanesine gidebilirsin bnce hem fiyatlarda uygun

ıstanbul avrupa florence nıghtıngale hastanesı ve herman ıŞÇı doktoru tavsıye ederım. Çok ıyı olduĞunu ve ssk anlaŞmalı olduĞunu sÖyledıler .sıtede doktoru araŞtırabılırsın.

bende 4.leventte oturuyorum. 3 aylık hamileyim. kontrollerimi gültepe avicenna hastanesinde yaptırıyorum. leyla hnm yada hatice hnm her ikiside iyi doktorlar. doğumumu da allah kısmet ederse orada yaptıracağım. fiyat olarak da bütçemizi zorlamayacak rakamlar söz konusu... ayrıca 29 mayıs hastanesi de iyi bir hastane fakat fatih te olduğu için yol sorunundan kaçmaya çalıştım ben... sana da kolay gelsin önemli bir mesele bu iyi düşün....

kardes bu hastanede ssk anlaşması var yada sen kontrolle para veriyormusun eger veriyorsan kaç para alıyorlar ?

Gayrettepe Metropolitan Florence Nightingale'de Bülent Faka'yı tavsiye ederim.Çok ilgili,hiçbişeyi atlamayan,arandığında ulaşılan,açamazsa mutlaka geri dönen,sıkılmadan en saçma soruları bile yanıtlayan,uzun uzun açıklama yapan,sırada hasta var bir an önce git der gibi gözünün içine bakmayan,sakin ve insana güven veren,inasn gibi bi insan kısacası mükemmel bi doktor.Kendisine de söylüyorum hep.Gerçekten ben de inanılmaz etkiler bırakan sonsuz güvendiğim bi doktor.

gültepe avicennada leyla hnmı tavsiye etmem ilgisiz bi dr zaten başhekimin eşi çalışma saatler dışında bulamazsın benim tiroidle ilgili çok önemli bi sorunumu gözden kaçırdı onun yüzünden düşük bile yapabilirdim görümcemde hatice hnma gitti abuk subuk sorular sormuş kıza onuda eledik orada gülcan hnm var onu iyi diolar ama çok sertmiş hareketleri

Selam ben daha Önce ssk anlaŞmalı olduĞu ıÇın herman beyı ÖnermıŞtım. Ben 29+3 gÜnlÜĞÜm kendı doktorum fulyada cankat kadın saĞlıĞında cıhan erdoĞdu dehŞet bır doktor. En ufacık bı sorun hıssettıĞınızde sızı rahatlatmaya ÇalıŞır. Sız sormadan tÜm sorularınızı cevaplar. Muayene Ücretı 130- 150 arası Özel sıgorta anlaŞması var. A sınıfı hastenelerle ÇalıŞıyorlar. Ben doĞumu onun yaptırmasını ıstıyorum.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar pazar gecesi kanama başladı pazartesi doktora gittim ve doktor düşük yapıyorsun dedi ve hiç birsey yapdan beni eve gönderdi cuma günü terkrar geldedi bende dün şişli etfal hastanesine gitdim orda ilgilenmediler bugünde zeynep kamil hastanesine ne gitdim ve aynı orda ilgi olmada hiç birsey demiyorlar yarında cerrahpaşa hastanesine gidicem ama ordanda pek unudum yok açıkcası her gitdiyim hastanede düşük yapıyorsun diyor ve hiç birsey yapmadan gönderiyorlar kafayı yicem 3gündür çok kötüyüm bebeğimi kayıp etdim o benim ilk bebeğimdi çok üzülüyorum aglamakdan gözlerim agrıyor artık(( allah kimse bu acıyı yaşatmasın amin

aslında tam düşükde demiyorlar düşük yapayor gibisin ama dış gebelikden olabilir diyor ama hiçde birsey yapmıyorlar ne yapacgımı bilmiyorum

aslında tam düşükde demiyorlar düşük yapayor gibisin ama dış gebelikden olabilir diyor ama hiçde birsey yapmıyorlar ne yapacgımı bilmiyorum

çok geçmiş olsun.ama dış gebeliği nasıl anlamıyolar ben de onu anlamadım.ben doktora ilk gittiğimde keseyi görünce dış gebelik seçeneğini hemen eledi.adı üstünde rahim dışında bi gebelik varsa dış gebelik.rahimde kese görünmüyosa dış gebelik diye biliyorum.tabi doktor değilim onlar daha iyi bilir.bu devlet hastaneleri insanı süründürmekten başka bişey yapmıyolar ilgisizlik had safhada.bence hemen iyi bi özele git.bu dış gebelik ihmale gelicek ve geciktirilecek bişey değil.

dün cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesine gitdim orda bizim bir tanıdık doktor vardı o yardımcı oldu dış gebelik degil düşük yapmışsın parça görünmüyor hgb 0 olana kadar kan tahlili yapacak dün 144 düşmüş pazartesi tekrar geldedi bakalım ne diyecek

Canım çok geçmiş olsun ilk gebelikte yaşanılan sıkıntılar insanı derinden etkiliyor.Bende ilk gebeliğimi bebeğimdeki sorun nedeniyle sonlandırmak zorunda kaldım 3 aylıktı hastane hastane gezdikten sonra Cerrahpaşada Prof Rıza Madazlı hocam sağolsun son noktayı koydu.Kimsenin cesaret edemediği,yarım ağazla geçiştirip bugün git bir ay sonra gel dedikleri bir konuda elini taşın altına koydu ve olayı çözdü.İşinin ehli bir insan olunca insan kendisini rahatlıkla teslim ediyor.Bu işlerde insanın kafasında soru işaretlerinin kalmaması çok önemli.Allah sağlık konusunda herkesin yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun cnım çok üzüldüm. benimde gebeliğimde 4 ay boyunca düşük tehditi vardı o ince çizgide gidip gidip geldim Allah kimseye yaşatmasın sana da sabır versin güzelim

ya banada avcılar civarı dr. tavsiye edebilirmisiniz? avcılar hospital nasıl? ve dr. sadullah yesevi? lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…