- 16 Ağustos 2024
- 1.786
- 2.332
- 48
- Konu Sahibi akrephanim
-
Çok teşekkür ederim hemen araştırayımMemorial Bahçelievler de Ferhat hoca vardı çok adını duydum, ben karşı tarafta olduğum için gidemedim ama iyi olduğunu söylediler
Merhaba, ben 17 aralıkta servikal serklaj oldum 24+5 tim. rahim uzunluğu 18 milim ve 2-3 cm açıklığım vardı. Memorial Resul Arisoy a ameliyat oldum. Ameliyat başarılı geçti şükür. şimdi 32. haftaya kadar kendisine gideceğim.ÖZELLİKLE SERVIKAL VEYA ABDOMINAL SERKLAJ YAPTIRANLARDAN TAVSİYE İSTİYORUMİSTANBUL AVRUPA YAKASINDA PERİNATOLOG ÖNERİSİ ️
Merhaba kendisini araştırmıştım ama çok bilgi yoktu. Teşekkür ederim öncelikle, nasıl bir doktor ?Merhaba, ben 17 aralıkta servikal serklaj oldum 24+5 tim. rahim uzunluğu 18 milim ve 2-3 cm açıklığım vardı. Memorial Resul Arisoy a ameliyat oldum. Ameliyat başarılı geçti şükür. şimdi 32. haftaya kadar kendisine gideceğim.
Kendisi görüşeceğim doktorlar arasındaydı halihazırda ama hastanede çalışmıyor olması beni düşündürüyor. Resul arısoy ile mutlaka görüşeceğim çok teşekkür ederimBen o hastanede tüp bebek olduğum için ve bir arkadaşım ona gidiyordu çok memnundu o yüzden tercih ettim. Kendine güvenen birisi. Aynı zamanda beni çok rahatlattı. Hem ameliyat öncesi hem ameliyata girişte ve sonrasında ilgili bir doktor. Ben çok gergindim. başka bir hastanede ameliyat olacaktım son anda vaz geçip oraya gittim. Eğer oba ameliyat olmasaydım araştırmalarımda prof dr. ismail özdemir i bulmuştum. O da bu konuda uzman bir doktor. ama bir hastanede çalışmıyor. şişlide ofisi var. isterseniz onu da bir araştırabilirsiniz. Kendisiyle sadece telefonda görüşmüştük.
rica ederim. Şimdiden şifa dilerim :)Kendisi görüşeceğim doktorlar arasındaydı halihazırda ama hastanede çalışmıyor olması beni düşündürüyor. Resul arısoy ile mutlaka görüşeceğim çok teşekkür ederim
Acıbadem Atakent de erkek bir perinatolog var. Adını unuttum tek zaten. Çok da iyi biri, arkadaşım gidiyor.ÖZELLİKLE SERVIKAL VEYA ABDOMINAL SERKLAJ YAPTIRANLARDAN TAVSİYE İSTİYORUMİSTANBUL AVRUPA YAKASINDA PERİNATOLOG ÖNERİSİ ️
ben doğan hastanesi riskli gebelik uzmanı serdar kayın takipli hastasıyım, perinatolog için fehmi yazıcıoğlu öneririmÖZELLİKLE SERVIKAL VEYA ABDOMINAL SERKLAJ YAPTIRANLARDAN TAVSİYE İSTİYORUMİSTANBUL AVRUPA YAKASINDA PERİNATOLOG ÖNERİSİ ️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?