• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA DOKTOR TAVSİYESİ

akrephanim

Bir kadını eğitirseniz, bir kuşağı eğitirsiniz.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
1.403
1.348
48
33
Kızlar merhaba ❤️
Yakın zamanda İstanbul’a taşınacağız ve doktor arayışımız var. Şu an 5 haftalık hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. Daha önce geçirdiğim operasyon sebebiyle Servikal serklaj gerekebilir. Bu konuda uzman önerebileceğiniz tercihen erkek doktor var mıdır? Maddi kaygım yok yeter ki alanında uzman, merhametli biri olsun. Acıbadem maslak hastanesinde İbrahim Bildirici veya Memorial Bahçelievler hastanesinde Veysel Şal şu ana kadar iyi yorum aldıklarım ancak birkaç seçenek daha istiyorum ki içime en çok sinen doktoru bulabileyim. Özel muayenehane pek tercih etmem açıkçası. Güvenilir özel hastane doktoru tercihim olur. Lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim❤️

Tavsiye verebilecek kimse yok mu lütfen yardımcı olur musunuz 🙏🏻

Tavsiye verebilecek kimse yok mu? Riskli gebelik takip edebilecek iyi bir doktor arıyorum.

Memorial Bahçelievler de Ferhat hoca vardı çok adını duydum, ben karşı tarafta olduğum için gidemedim ama iyi olduğunu söylediler

ÖZELLİKLE SERVIKAL VEYA ABDOMINAL SERKLAJ YAPTIRANLARDAN TAVSİYE İSTİYORUM 🙏🏻 İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA PERİNATOLOG ÖNERİSİ ❗

ÖZELLİKLE SERVIKAL VEYA ABDOMINAL SERKLAJ YAPTIRANLARDAN TAVSİYE İSTİYORUM 🙏🏻 İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA PERİNATOLOG ÖNERİSİ ❗
Merhaba, ben 17 aralıkta servikal serklaj oldum 24+5 tim. rahim uzunluğu 18 milim ve 2-3 cm açıklığım vardı. Memorial Resul Arisoy a ameliyat oldum. Ameliyat başarılı geçti şükür. şimdi 32. haftaya kadar kendisine gideceğim.

Merhaba, ben 17 aralıkta servikal serklaj oldum 24+5 tim. rahim uzunluğu 18 milim ve 2-3 cm açıklığım vardı. Memorial Resul Arisoy a ameliyat oldum. Ameliyat başarılı geçti şükür. şimdi 32. haftaya kadar kendisine gideceğim.
Merhaba kendisini araştırmıştım ama çok bilgi yoktu. Teşekkür ederim öncelikle, nasıl bir doktor ?

Ben o hastanede tüp bebek olduğum için ve bir arkadaşım ona gidiyordu çok memnundu o yüzden tercih ettim. Kendine güvenen birisi. Aynı zamanda beni çok rahatlattı. Hem ameliyat öncesi hem ameliyata girişte ve sonrasında ilgili bir doktor. Ben çok gergindim. başka bir hastanede ameliyat olacaktım son anda vaz geçip oraya gittim. Eğer oba ameliyat olmasaydım araştırmalarımda prof dr. ismail özdemir i bulmuştum. O da bu konuda uzman bir doktor. ama bir hastanede çalışmıyor. şişlide ofisi var. isterseniz onu da bir araştırabilirsiniz. Kendisiyle sadece telefonda görüşmüştük.

Ben o hastanede tüp bebek olduğum için ve bir arkadaşım ona gidiyordu çok memnundu o yüzden tercih ettim. Kendine güvenen birisi. Aynı zamanda beni çok rahatlattı. Hem ameliyat öncesi hem ameliyata girişte ve sonrasında ilgili bir doktor. Ben çok gergindim. başka bir hastanede ameliyat olacaktım son anda vaz geçip oraya gittim. Eğer oba ameliyat olmasaydım araştırmalarımda prof dr. ismail özdemir i bulmuştum. O da bu konuda uzman bir doktor. ama bir hastanede çalışmıyor. şişlide ofisi var. isterseniz onu da bir araştırabilirsiniz. Kendisiyle sadece telefonda görüşmüştük.
Kendisi görüşeceğim doktorlar arasındaydı halihazırda ama hastanede çalışmıyor olması beni düşündürüyor. Resul arısoy ile mutlaka görüşeceğim çok teşekkür ederim ☺️

Acıbadem Atakent e gidiyorum ben Edis Kahraman a çok memnunum perinatoloji uzmanı Aytaç yüksel hoca var aynı yerde profesör benimde detaylı ultrasonumu o yaptı çok güler yüzlüdr ikisinide tavsiye ederim

Back