• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul avrupa yakasında doktor önerisi?

gamze94

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
3
0
6
34
İstanbul
merhaba kızlar yeni üye oldum bende sizler gibi silikon taktırmak istiyorum ve araştırma içersindeyim iyi bir doktor ve fiyat uygun olmalı öğrenciyim çünkü en fazla 5.000 tl karşılayabilceğim oda zorlukla yani şimdi öğrenmek istediğim kım nerde hangi doktora ne kadara nasıl taktırdı paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler :)

canım istanbuldaymışsın zor biyer ama malatyada cookk begenılen bır dk. var ben 10 gun once burun ameliyatı oldm ama göğüs ameliyatı olan bır arkadaşım var cok iyi sonuc cıkarıyor gercekten.. öyle ucup gıden estetık fıyatlarıda yok ben burun ameliyatıma 815 tl ödedım göğüs ameliyatıda aynıdır heralde...

canım istanbuldaymışsın zor biyer ama malatyada cookk begenılen bır dk. var ben 10 gun once burun ameliyatı oldm ama göğüs ameliyatı olan bır arkadaşım var cok iyi sonuc cıkarıyor gercekten.. öyle ucup gıden estetık fıyatlarıda yok ben burun ameliyatıma 815 tl ödedım göğüs ameliyatıda aynıdır heralde...
çok uygun ama uzak hayırlısı olsun sevindım senın adına canım bende istiyorum da istanbulda yasadığım için buralarda uygun arıyorum

Back