İstanbul Avrupa Yakasında Doktor Muayenesi ve Doğum ücretleri tavsiyesi İstiyorummm!!

badus

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
267
183
333
merhaba kızlar malum gebelik olunca hastane ve doktor araştırmaları da başlıyor. doğum ücretleri adı altında bir başlık var ama istanbul avrupa yakasıyla ilgili herhangi güncel birşey bulamadım. henüz doğum yapmış olanlar ve araştırma yapanlar öğrendikleir fiyatları ve hastane tavsiyelerini yazarlarsa sevinirim. ilk ben söyleyeyim özel balat hastanesinin doğum ve ünite olarak gayet kapsamlı olduğu duydum. fiyatılar sezaryen yada normal diye değişmiyor.2500 tl doğum ücreti. muayene ücreti ise sgklıysanız 87 tl. tabiki testler hariç.
.

Merhaba ben sultangazi bahat hospitalde sezeryan ile doğum yaptım. 500 tl sezeryan ücreti aldilar 1 gece hastanede kaldım. Çokta memnun ayrıldım sskli muayene ücreti 35 tl erkek doktor icin kadin doktor icin daha fazla olduğunu duymustum. Normal doğum içinde doktoruna gore degisen rakamlar mevcut 300 400 tl arasında.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bagcilar medipol mega hastanesine gidiyorum. Cok kapsamli ve guvenli bir hastane doktorum betul yorgunlar muayene ucreti 35 tl (kendisi yardimci docent) op.dr fiyatlari 20 docent 50 prof ise 100 tl. Normal dogum 850 tl sezeryan 1.600. Kapi susleme ve lohusa serbeti ikramlar arasinda. Cok temiz bir hastane gecen sene arkadasim dogum yapti onumuzdeki haftada ben sezeryan yapacagim.

Merhaba.
Tavsiyeniz üzerine medipol ile görüştüm telefonla bilgi aldım. Dediğiniz gibi güzel bir hastane. Şuan gerçekleşmiş bir gebeliğim yok ama planımız var. Hafta sonu falan gidip görmek istiyorum.Ama normal doğum için 750 TL dediler.

Normal dogumu ben yanlis anlamis olabilirim benim sezeryan olacagi icin ondan eminim de digerini yanlis anlamisimdir. Cumarteside randevu veriolar cok ilgililer umarim memnun kalirsiniz

Merhaba gittiğiniz bir doktor varmıydı? Bende Eyüpte oturuyorum ve hastane araştırıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba bende bu konuda sıkıntılıyim doguma cok az kaldi Duygu hastanesi hakkında bilgi sahibi olannlar lutfen paylasirmisiniz

ben de doğuma çok az zaman kala beylikdüzü civarlarında dr arayışına geçmek zorunda kaldım. bebek ters durumda sezeryan yapılması gerekiyor normalde. ama ben doğum sancısına kadar beklemek ıstıyorum.bu durumumu anlayabilecek Dr.a ıhtıyacım var

Yesim hanimin son ana kadar normal dogum destekledigini biliyorum kontrollerde de sahit oldum. Hastane ve diger calisanlar hakkinda bilgi sahibi değilim bende bundan korkuyorum. Yoksa doktora cok guveniyorum.

beylikdüzünde oturuyorum.sanırım gaziosmanpaşada. sıkıntı olabilir.ben de sevindim yakınlarda mı acaba dıye. çok sağol gene de.arayışa devam..
:)) aynen inşallah asagiya iner iyi bir doktor a denk gelirsin Rabbim isteyen herkese normal dogumu nasip etsin icinde de bize insallah...

çok sağol inşallah. yoga hareketleri işe yarar diye günde 2 kez yapmaya başladım bugun. inş bır faydası olur..

yok mu beylikdüzü avcılar da son ana kadar normal doğumu destekleyen doktor?

yeşim hanım hangi hastanede?
Merhaba ben Duygu Hastanesi Yeşim Hanıma 4.5 yıl önce kızımı doğum yaptım sezeryanla hastane ve dr gayet iyi ilgili şimdi şubatta 2. doğumum olacak hastane bana uzak olduğu için kontrolleri başka dr gidiyorum. Yeşim Hanıma randevu almak çok zor şimdi aradım. Ocak ayında arayın dediler bu nasıl iş anlamadım.

Bana çok uzak. Bebek ters ama sonra ana kadar imkanım olursa beklicem.kısmet artık...

Çünkü çok yoğun bende ilk randevumu Ekim'de almak istedim Kasım'ın ortalarına randevu verdiler ama benim hamileliğim riskli olduğu îçin yalvar yakar öne aldırdım Yeşim hanım 10 dakikada 3 hastaya bakmak zorunda kalıyo

Bana çok uzak. Bebek ters ama sonra ana kadar imkanım olursa beklicem.kısmet artık...
Merhaba bulabildin mi doktor? Bnde esenyurtta oturuyorum muayne icin bildigin iyi bir doktor varni acaba yakinlarda benim daha erken ama allah izin verirse bendenormal dogum istiyorum. Bulursan banada soylermisin ? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…