Bagcilar medipol mega hastanesine gidiyorum. Cok kapsamli ve guvenli bir hastane doktorum betul yorgunlar muayene ucreti 35 tl (kendisi yardimci docent) op.dr fiyatlari 20 docent 50 prof ise 100 tl. Normal dogum 850 tl sezeryan 1.600. Kapi susleme ve lohusa serbeti ikramlar arasinda. Cok temiz bir hastane gecen sene arkadasim dogum yapti onumuzdeki haftada ben sezeryan yapacagim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba ben sultangazi bahat hospitalde sezeryan ile doğum yaptım. 500 tl sezeryan ücreti aldilar 1 gece hastanede kaldım. Çokta memnun ayrıldım sskli muayene ücreti 35 tl erkek doktor icin kadin doktor icin daha fazla olduğunu duymustum. Normal doğum içinde doktoruna gore degisen rakamlar mevcut 300 400 tl arasında.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Küçükköy duygu hastanesiyeşim hanım hangi hastanede?
beylikdüzünde oturuyorum.sanırım gaziosmanpaşada. sıkıntı olabilir.ben de sevindim yakınlarda mı acaba dıye. çok sağol gene de.arayışa devam..Küçükköy duygu hastanesi
:)) aynen inşallah asagiya iner iyi bir doktor a denk gelirsin Rabbim isteyen herkese normal dogumu nasip etsin icinde de bize insallah...beylikdüzünde oturuyorum.sanırım gaziosmanpaşada. sıkıntı olabilir.ben de sevindim yakınlarda mı acaba dıye. çok sağol gene de.arayışa devam..
Inşallah canimçok sağol inşallah. yoga hareketleri işe yarar diye günde 2 kez yapmaya başladım bugun. inş bır faydası olur..
Merhaba ben Duygu Hastanesi Yeşim Hanıma 4.5 yıl önce kızımı doğum yaptım sezeryanla hastane ve dr gayet iyi ilgili şimdi şubatta 2. doğumum olacak hastane bana uzak olduğu için kontrolleri başka dr gidiyorum. Yeşim Hanıma randevu almak çok zor şimdi aradım. Ocak ayında arayın dediler bu nasıl iş anlamadım.yeşim hanım hangi hastanede?
Merhaba ben Duygu Hastanesi Yeşim Hanıma 4.5 yıl önce kızımı doğum yaptım sezeryanla hastane ve dr gayet iyi ilgili şimdi şubatta 2. doğumum olacak hastane bana uzak olduğu için kontrolleri başka dr gidiyorum. Yeşim Hanıma randevu almak çok zor şimdi aradım. Ocak ayında arayın dediler bu nasıl iş anlamadım.
Merhaba bulabildin mi doktor? Bnde esenyurtta oturuyorum muayne icin bildigin iyi bir doktor varni acaba yakinlarda benim daha erken ama allah izin verirse bendenormal dogum istiyorum. Bulursan banada soylermisin ? :))Bana çok uzak. Bebek ters ama sonra ana kadar imkanım olursa beklicem.kısmet artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?