• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul avrupa yakasında devlet hastanelerinde başarılı karın germe yapan cerrah isimleri arıyorum

Pepuke

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
1.552
44
158
Merhaba arkadaşlar..5 sene evvel 2.çocuğumda çok zor bir hamilelik geçirdim.doğum esnasında rahmim de alındı.karnım dikine kesildi.önce hiç takmadım çünkü bebeğim ve benim ölüm riskimiz vardı ve hayatımız kurtulduğu için birkaç sene karnımı umursamadım.karnımı diken dr yamuk dikmiş,göbek deliğim tam ortada değil,sağa meyilli.ayrıca ne kadar kilo versem de göbek erimiyor.hamileliklerimde göbeğim çatlamasın diye aylarca pahalı çatlak jelleri kullandım.hiç çatlak olmadı ama daha beter bir görüntü var şu an.kimse için değil kendim için karnımı düzelttirmek istiyorum.
Özelde yaptıracak maddi gücüm yok bu yüzden devlet hastanesini düşünüyorum.geçen sene kızımın benlerini aldırmak için devlette bir astetik cerraha gitmiştik,o an aklıma gelince karnımı gösterdim.oo evet kötü dikilmiş gel yaparız dedi.sanırım devlet ameliyatı karşılayacak.
Çok uzattım okuyan hanımlara çok teşekkürler bu arada :)
İstanbul avrupa yakasında devlette işinin ehli estetik cerrahı hiç tanımıyorum.bilen varsa isim verirse çok sevinicem.özelden de yazabilirsiniz.şimdiden çoook teşekkür ederim..

Herkes özelde mi oldu ameliyatını?devlet hastanesinde olan yok mu?ses verin kızlar :/

Back