K Kbrylcn23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2016 2 0 31 2 Mart 2017 Konu Sahibi Kbrylcn23 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar ben 4 senelik evliyim ve daha hiç gebelik olmadi artik tedaviye baslamak istiyorum istanbul avrupa yakasinda oturuyorum bana önerebileceginiz hastane ve iyi bi bayan doktor varmi bana yardimci olurmusunuz
Selamünaleyküm arkadaşlar ben 4 senelik evliyim ve daha hiç gebelik olmadi artik tedaviye baslamak istiyorum istanbul avrupa yakasinda oturuyorum bana önerebileceginiz hastane ve iyi bi bayan doktor varmi bana yardimci olurmusunuz
Su perisi86 Başlangıç 86.6guncel 77.8 ilkhedef 70 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Eylül 2008 7.366 16.727 2 Mart 2017 Konu Sahibi Kbrylcn23 #2 A.s burdan fazla cvp almazsin konunun yeri burası değil canım Mune inş tez vakitte kucağına alırsın bebisini Evliliginin 10.yilinda bebisini kucağına almış bir anne olarak umudunu kaybetme
A.s burdan fazla cvp almazsin konunun yeri burası değil canım Mune inş tez vakitte kucağına alırsın bebisini Evliliginin 10.yilinda bebisini kucağına almış bir anne olarak umudunu kaybetme
K Kbrylcn23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2016 2 0 31 3 Mart 2017 Konu Sahibi Kbrylcn23 #3 Allah razi olsun canim güzel duan için çok saol rabbim evladını hayırlı evlat eylesin sanapeki ben nerden bu konuyla ilgili bilgi alabilirim?
Allah razi olsun canim güzel duan için çok saol rabbim evladını hayırlı evlat eylesin sanapeki ben nerden bu konuyla ilgili bilgi alabilirim?