- 7 Temmuz 2017
- 46
- 7
- 40
- Konu Sahibi sariseker880
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında kadrosu bayan olan ve göğüs büyütme ameliyatı yapan bayan dr arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr Elif Eren Aydın var.. araştırmanızı öneririmArkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında kadrosu bayan olan ve göğüs büyütme ameliyatı yapan bayan dr arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Çok teşekkür ederim onuda araştıricam mutlaka fiyat bilginiz varmıDr Elif Eren Aydın var.. araştırmanızı öneririm
Fiyat bilgim Yok maalesef. Sosyal medya ve internet sitesinden iletişime geçip fiyat öğrenebilirsinizÇok teşekkür ederim onuda araştıricam mutlaka fiyat bilginiz varmı
Eser Aydoğdu yu bende araştırdım yaptığı ameliyatlari çok güzel ve doğal duruyor ama maalesef Anadolu yakasında Bana 9.750 fiyat verdi telefonda sen nekadara anlaştın canimSariseker bende 15 ocakta eser aydogduya ameliyat oluyorum taa hataydan geliyorum kadrosu bayan istedigin gibi ama avrupa yakasi mi bilemiyorum atasehirde..
Gelişmeleri yazabilirsen cok sevinirim:)Sariseker bende 15 ocakta eser aydogduya ameliyat oluyorum taa hataydan geliyorum kadrosu bayan istedigin gibi ama avrupa yakasi mi bilemiyorum atasehirde..
İnşallah canım herşey Yolunda gider sonuç tam istediğin gibi olur.Mutlaka süreci bizede burdan yaz olurmuEvet canim banada ayni fiyat verildi. 9.500 dedi son olacagi asistani ucakla otelle 12. Bin tl ye mal olacak tahlillerim v.s hersey hazir kizlar haftaya bugun bu saatte ameliyatta olurum insallah .. ben 5 kisilik bi ekiple gelicem ameliyata cok yorum okudum cok zor gecirenler var bu sureci insallah hersey istedigim gibi olur iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum..
Çok teşekkür ederim canım mesajlarıni bekliyorumSariseker seni muhakkak bilgilendirecem canim merak etme ☺☺ bugun asistani eda hanim aradi artik aspirin vs kullanmamami gerekli evraklari aclik saatimi belirtti aklimdaki sorulari cevapladi fotolarima bakip yuksek ihtimal kas zari alti yontem olabilecegink soyledi umarim oyle olur hakkimizda hayirlisi...
Meme dokunuz var mı? Kas zarı altı için ne kadar doku yeterli acabaSariseker seni muhakkak bilgilendirecem canim merak etme ☺☺ bugun asistani eda hanim aradi artik aspirin vs kullanmamami gerekli evraklari aclik saatimi belirtti aklimdaki sorulari cevapladi fotolarima bakip yuksek ihtimal kas zari alti yontem olabilecegink soyledi umarim oyle olur hakkimizda hayirlisi...
Anladım canım benim de o kadar var. Ama kas zarı altı olunca protez ele gelebilir belki deniyo.Canim bu kesin olarak p.tesi belli olacak asistani fotograflarimi gorunce yuksek ihtimalle kas zari alti olur dedi tabiri caizse yarim limon kadar olmaliymis en az evremnigne..