Gaziosmanpaşa, sultangazi, esenler, Bayrampaşa, Eyüp, fatih ,Arnavutköy civarlarında iyi bir kadın doğum uzmanı tavsiye edermisiniz. 5,5 aylık hamileyim. gittiğim yerler ya çok yoğun yada doktoru kalitesiz.
Gaziosmanpaşa, sultangazi, esenler, Bayrampaşa, Eyüp, fatih ,Arnavutköy civarlarında iyi bir kadın doğum uzmanı tavsiye edermisiniz. 5,5 aylık hamileyim. gittiğim yerler ya çok yoğun yada doktoru kalitesiz.
canım ben de doktor değiştirenlerdenim ilk önce devlet hastanesine gittim ve doktor folikasit için hurafe dedikten sonra ondan koşarak uzaklaştım. Daha sonra teyzemin kızının ve yegenlerinin bir doktoru varmış. Sultangazi'de Akut polikliniği var mebical park hastanesinin az ilersinde yolun karşısında orda Ayşin Hanım kendisini çok övdüler ve bende ona başladım hakikatenn çoookkkkk tatlı birisi hastanenin muayene fiyatıda çok değil 30TL 10 gün içinde yapılan kont için ücret almıyorlar. Ayşim hanım dogumlarını 500 evler şsafak hastanesinde yaptırıyomuş ve en önemlisi saat kaç olursa olsun sancılanınca hemn hastaneye geliyomuş inş sende kendine göre bir doktor bulursun