• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa yakasın da önerebiliceğiniz infertilite (kısırlık) doktoru

saribaykus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
1.528
1.098
133
32
istanbul
Merhaba arkadaşlar avrupa yakasında önerebiliceğiniz doktor var mıdır?

Ben normalde Medipol Esenler hastanesine gidiyorum fakat 10 ay da herhangi bir sonuç alamadık yapılacak tüm testler yapıldı. Testlerimi alıp iyi bir infertilite uzmanına gitmek istiyorum.

Önerileriniz nelerdir? ?

Canim gop medikalpark hastanesinde nilay karaca var eakiden tup bebek merkezinde calismis bir doktor tavsiye ederim...

Canım araştırdım doktoru şimdi herkes çok tavsiye ediyor inşaAllah bize de bir faydasi dokunur Allahın izni ile muayne ücretleri ne kadar bilgin var mı ? hastane de çok yakın sayılır bana çok uçuk fiyat değilse muayne ücreti oraya gitmeyi düşünüyorum

Canım araştırdım doktoru şimdi herkes çok tavsiye ediyor inşaAllah bize de bir faydasi dokunur Allahın izni ile muayne ücretleri ne kadar bilgin var mı ? hastane de çok yakın sayılır bana çok uçuk fiyat değilse muayne ücreti oraya gitmeyi düşünüyorum

150 galiba ben ozel sigortaliyim tam bilmiyorum cnm

o zaman liste de dahil değil aratıyorum ismi çıkmıyor canım iki isim var nilay karaca birde nilay güler karaca ikisi aynı kişi mi

birde sen bebek için tedavi mi oluyorsun onun için tedavi görüyorsan herhangi bir gelişme aldınmı

o zaman liste de dahil değil aratıyorum ismi çıkmıyor canım iki isim var nilay karaca birde nilay güler karaca ikisi aynı kişi mi

birde sen bebek için tedavi mi oluyorsun onun için tedavi görüyorsan herhangi bir gelişme aldınmı

Nilay guler karaca cnm benim 3 ay olmadi baska doktora gidiyodum son ay birde ona gittim sperm testi istedi ama ben 4.ay oldu hamile kaldim tedavisiz normal

inşallah bizde de öyle olur canım benim eşimin değerleri düşük çıktı bende de prolaktin çıktı bu ay klomen kullandım ama malesef bu ay kısmet olmadı neyse darısı bize olsun diyelim :):) teşekkür ettim arkadaşım

inşallah bizde de öyle olur canım benim eşimin değerleri düşük çıktı bende de prolaktin çıktı bu ay klomen kullandım ama malesef bu ay kısmet olmadı neyse darısı bize olsun diyelim :):) teşekkür ettim arkadaşım

O minik gelecegi zamani oyle bir bilir ki Allahin izniyle yureginizi ferah tutun insalalh tez vakitte hayirlisiyla rabbim nasip eyler

Back