İstanbul Avrupa yakası tüp bebek doktor onerisi

Ben ilk yazayım öyleyse siz doktor olarak öneri değil de hastane olarak öneri de bulunabilirim tüp bebekte laboratuvar olarak önemli olduğunu düşündüğüm için. Şişli memorial da tedavi görüyorum hastane olanaklarından laboratuvarın iyi olmasından dolayı memnunum doktor için vişey diyemem tek hoca takip ediyor ama ortak kurul karar veriyor ilaç dozu felan. İlki negatif oldu ama gene de hastaneye güveniyorum
Bir de ben araştırırken Ali Osman koyuncuoğlunu çok övüyorlardı genel olarak memnunlar ben gidip görüşmedim ama oraya da bakabilirsiniz..

Teşekkürler ücret ne kdr SGK geciyormu
Ücret en son 37.5
Olacak demişlerdi Şişli memorial da. SGK derken tüp bebek için raporunuz var onu mu diyorsunuz o şekilde raporu olanlar da sanırım geçmiyormuş bu hastanede ama indirim yapıyorlarmış gene ararsanız bilgi Verirler .
Ali Osman bey de nasıl bilmiyorum ben hiç görüşmedim orayla. Ama ararsanız onlarda bilgi verir

Evet gidip sorarım evime yakın. Siz kime yaptiriyorsunuz

Methaba,
Ben Şişli Memorial'da tedavi görüyorum. Doktorum Yücel Şahin ve çok memnunum. Yurtdışında iki tüp bebek denemem oldu ve başarısızlıkla sonuçlandı. Türkiye gelip başka kliniklerdeki doktorlarla da görüştüm ve içlerinden içime en çok sinen Şişli Memorial oldu. Görüştüğüm diger tüp bebek merkezlerindeki doktorlar dosyamı üstün körü incelediler açıkçası. Maksimum 5-10 dakika görüşme yaptık.

Şişli Memorial'ın laboratuvarı da çok iyi. Doktorlar ve hemşireler çok dikkatli. Hastayı bilgilendirme sistemi iyi işliyor. İlk görüşme yaklaşık 1 saat sürdü ve doktorum dosyamı çok dikkatli inceledi. Tedaviye başladığımda da Prof. Dr. Semra Kahraman da muayene etti ve tavsiye edilen tedavi yöntemleri ile ilgili bilgi verdi. Kısacası diğer iki tüp bebek denemesine göre çok farklıydı. Küçük merkezlere göre daha pahalı ancak çok kapsamlı bir laboratuvarı olmayan bir yerde defalarca tüp bebek denemesi yapmak yerine, başarılı bir yerde yapmak bana daha mantıklı geliyor. Şu an tek tedavi fiyatı 36.000TRY. Kısacası tavsiye ederim.

Sorununuz nedir ? Bence doktor arayışı soruna göre olmalı. Mesela eğer ki düşük rezerviniz erken menopoz riskiniz var ise ,yumurta sayiniz az ya da kalitesiz ise İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamar öneririm.
Üstelik rapor da geçiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…