• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası Riskli Gebelik Doktoru?

gulayos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
31
0
36
İstanbul
Merhaba, ilk gebeliğim 23. haftamda sonladı. normal doğum yoluyla.
problem önce eşin önde gelmesi sonra ise suların gelmesiydi. 18. haftada ciddi kanamalar yaşadım.
çok doktor, çok hastanede gezdim. üzerinden 6 ay geçti ve 2. gebeliği düşünüyorum en büyük sıkıntım daha önce problem yaşadığım için
bu durumları bilecek ve normal doğum doktorunun dışında riskli gebelik alanında uzmanlanmış iyi bir doktor bulmak.
bu yaşadığım süreçte o kadar çok hastanede yattım o kadar çok tahlil test yapıldıki(ilki riskli olunca ikinciside %50 riskle başlıyor diyorlar) bu sebeple çok lüks hastaneler dışında(ücret yüzünden) tavsiyelerinize ihtiyacım var. Prof. dr. rıza madazlı ve Prof. Yüksel Atıl Yüksel dışında önerebileceğiniz birileri varmıdır.
şimdiden teşekkürler ve herkese sevgiler..

daha test yapmadım ama reglim geçti ve deli gibi üşüyorum. sanırım hamileyim...
yok mu bana tavsiyede bulunacak kimse???

merhaba, ilk gebeliğim 23. Haftamda sonladı. Normal doğum yoluyla.
Problem önce eşin önde gelmesi sonra ise suların gelmesiydi. 18. Haftada ciddi kanamalar yaşadım.
çok doktor, çok hastanede gezdim. üzerinden 6 ay geçti ve 2. Gebeliği düşünüyorum en büyük sıkıntım daha önce problem yaşadığım için
bu durumları bilecek ve normal doğum doktorunun dışında riskli gebelik alanında uzmanlanmış iyi bir doktor bulmak.
Bu yaşadığım süreçte o kadar çok hastanede yattım o kadar çok tahlil test yapıldıki(ilki riskli olunca ikinciside %50 riskle başlıyor diyorlar) bu sebeple çok lüks hastaneler dışında(ücret yüzünden) tavsiyelerinize ihtiyacım var. Prof. Dr. Rıza madazlı ve prof. Yüksel atıl yüksel dışında önerebileceğiniz birileri varmıdır.
şimdiden teşekkürler ve herkese sevgiler..

ben sana ikitelli batı bahat reşat beyi önerebilirim konuşursan fiyat konusunda da belki anlayış sağlayabilir. Doktorlar ve çalışanları 10 numara insan kendini rahat ve güvende hissediyor.

esasında biraz lüks olacak ama 1. hastane bana uzak sanırım 2. ise, 1 hamileliğimde o kadar çok doktor gördümki... kadın doktor istiyorum. ayırd etmek yanlış biliyorum ama sanırım daha rahat hissederim. cevap için yinede çok teşekkürler..

Back