İstanbul avrupa yakasi perinatolog

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
arkadaslar

Gaziosmanpasa hastanesi ayse kafkasli dan aldigim detayli ultrason randevusu tam 3 defa degistirildi ve en son olarak sizi araya " sıkıstıralim" dediler. Cok sinirlendim. 600 lira para vericem ve araya sikistirmaktan soz ediyorlar....

Doktorumun soyledigi tarihi de gecmek istemiyorum

İstanbul avrupa yakasinda 2. Duzey usg yapan ozelikle perinatolog tavsiyesi olan varsa cok sebinirim

Su an zamaniniz geldiyse randevu alamazsiniz.bezmi alem unv yaptirdim.

Çapa da Recep has var alanında başarılı bir doktor özel muayenehanesi de var geçen sene fiyatı 500 tl idi bu sene bilmiyorum

Doğan hastanesi Mehmet Aygün. Yalnız sadece Çarşamba akşamları burada kendisi ve bu Çarşamba dolmuştur sonraki çarşambaya ancak randevu alabilirsiniz. Ayrıca ben 300 tl ödedim ve çokta memnun kaldım.

Su an zamaniniz geldiyse randevu alamazsiniz.bezmi alem unv yaptirdim.

Çapa da Recep has var alanında başarılı bir doktor özel muayenehanesi de var geçen sene fiyatı 500 tl idi bu sene bilmiyorum

Evet ne yazikki riza madazli, recep has, hepsini aradim ama ne yazikki randevu bulamadim. Kendi hastanemdeki "sıkıştırılma" dan baska carem simdilik gorunmuyor

Basari hastanesinde de var suleymaniye kadin dogumevinde calismis perinatalog sira veriyordu .isterseniz bilgi alin

Tavsiye edeceğim değil ama tavsiye etmeyeceğim biri var. İstanbul Avrupa yakasında Hasan Fehmi Yazıcıoğlu'na gitmiştim, memnun kalmadım. Yanlış bilgilendirme yapıyor, sadece kötü ihtimaller üzerinde durup direkt anlaşmalı olduğu laboratuvarda pahalı testler öneriyor. Daha sonradan tespitinin düşük bir ihtimal olduğunu öğrendik.

Normal doktorumun bedavaya çektiği renkli ultrason fotosunu da ekstra ücretli veriyor. Fotoğrafı çekene kadar da baya zorluyor

Son düzenleme:
Prof . Recep HAs'ı kesinlikle tavsiye ederim , yorumları ilgisi çok güzeldi.
fiyatı 600 tl ama detaylı ultrasonun bence başarılı bir perinatolog tarafından yapılması gerektiğine inanıyorsanız bu maliyete katlanıyorsunuz

Koç Universitesi,Dr Ebru Çelik tavsiye ederim

Ebru Çelik'i de Koç Üniversitesi hastanesini de acı tecrübelerime dayanarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Ebru Celik bence kotu niyetli bir insan. Ikiz bebeklerimin ilk kontrolu icin gitmistim. Zaten uzun bir tedavi donemi sonunda ilk defa hamile kalabilmisim; kadin bana, normalde cok riskli bir hamilelik bu ben normal yolla hamile kalmis olsaydiniz aldirmanizi tavsiye ederdim, ama tedaviyle olmus cok birsey soylemeyeyim su an diye girdi ve yarim saat boyunca ruhumu daraltti. Karsisinda pitir pitir aglamaya basladim tabi anlattiklarini duyunca; bir de azar isittim ne agliyorsunuz simdi diye. Sanki kadin hamilelere dusman!!! Ayni gun baska doktora gittim, ne alakasi var hanimefendi, bir suru ikiz bebek dunyaya saglikla geliyor bu sekilde, tabi ki riskler var ama olacak diye bir sart yok falan diye ayni seyleri bana cok farkli bir dille anlatarak sakinlestirmisti sagolsun. Vicdanli doktor bulabilmek cok onemli, Allah boylelerinden korusun hepimizi
Kesinlikle Ebru Celik’e gitmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…