- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Doğan hastanesi Mehmet Aygün. Yalnız sadece Çarşamba akşamları burada kendisi ve bu Çarşamba dolmuştur sonraki çarşambaya ancak randevu alabilirsiniz. Ayrıca ben 300 tl ödedim ve çokta memnun kaldım.arkadaslar
Gaziosmanpasa hastanesi ayse kafkasli dan aldigim detayli ultrason randevusu tam 3 defa degistirildi ve en son olarak sizi araya " sıkıstıralim" dediler. Cok sinirlendim. 600 lira para vericem ve araya sikistirmaktan soz ediyorlar....
Doktorumun soyledigi tarihi de gecmek istemiyorum
İstanbul avrupa yakasinda 2. Duzey usg yapan ozelikle perinatolog tavsiyesi olan varsa cok sebinirim
Su an zamaniniz geldiyse randevu alamazsiniz.bezmi alem unv yaptirdim.
Çapa da Recep has var alanında başarılı bir doktor özel muayenehanesi de var geçen sene fiyatı 500 tl idi bu sene bilmiyorum
Evet ne yazikki riza madazli, recep has, hepsini aradim ama ne yazikki randevu bulamadim. Kendi hastanemdeki "sıkıştırılma" dan baska carem simdilik gorunmuyor
arkadaslar
Gaziosmanpasa hastanesi ayse kafkasli dan aldigim detayli ultrason randevusu tam 3 defa degistirildi ve en son olarak sizi araya " sıkıstıralim" dediler. Cok sinirlendim. 600 lira para vericem ve araya sikistirmaktan soz ediyorlar....
Doktorumun soyledigi tarihi de gecmek istemiyorum
İstanbul avrupa yakasinda 2. Duzey usg yapan ozelikle perinatolog tavsiyesi olan varsa cok sebinirim
Koç Universitesi,Dr Ebru Çelik tavsiye ederim
Ebru Çelik'i de Koç Üniversitesi hastanesini de acı tecrübelerime dayanarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?