• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan İstanbul Avrupa Yakası Nişan Mekanları???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

TheSevenSense

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
46
0
286
İstanbul
Kızlar S.O.S.
2010 mart ayında nişanım olucak (allah izin verirse tabi)Eyüp'te oturuyorum.Avrupa yakasında 100-150 kişilik, maksimum 2000 tl değerinde şık hoş bir mekan arayışı içerisindeyim.Fikri olan yardımcı olursa sevinirim...Yemekli yemeksiz farketmez benim için mekanın dekoru ,farklılığı ve konumu önemli.Mesela böyle sahil kenarlarında manzaralı ama kapalı alan olabilir,iç dizaynı güzel şık bir mekan olabilir vs vs...

Slm Melda benim de mart ayında nişanım olcak aynı özelliklerde yer arıyorum sen bi yer tuttun mu fikir verirsen çok sevinirim...

belediyenin tesisleri var birçok yerde haliç ve özellikle florya bu tip organizasyonlar için hem çok şık hem de çok hesaplı tavsiye ederim

Haliç Tesisinde düğün yapmıyorlar Floryada ise en az 400 kişi şartları var..Ya arkadaşlar yok mu fikri plan cafe falan da olabilr mekan hoş olsun fazla kalbalık olmasın istiyorum:(

valla benim nişanım bahçelievler piramit garden restaurant ta oldu,150-200 kişilik çok şık bir restaurant ,eğer yol problemin falan olmazsa tavsiye edebilirim....

Arkadaşalr slm ben en sonunda nişan için bakırköyde gönül davet diye bi yer tuttum hoş bi mekan şimdilik öyle görünüyor..bilginiz varsa paylaşın sevinirim

bakırköy gönül davette fiyatlar çok değişken h.içi h. sonu olmasına göre değişiyor ikramına göre 1500 ten 3000 lere göre farklılık gösteriyor...

arkadaslar benım 28 şubat pazar günü bakırköy gönül davette nişanım oldu herkese tavsiye ederim..çok eğlenceli ve güzel geçti..

arkadaslar benım 28 şubat pazar günü bakırköy gönül davette nişanım oldu herkese tavsiye ederim..çok eğlenceli ve güzel geçti..

Benim nişanıma çok az bi zamanım kaldı biz gönül davete ödemeyi önceden yaptık sence o gün sorun olur mu?Klasik düğün salonları gibi extra ücretler olmadığı söyleniyor senin nasıl oldu orkestra ikram memnun kaldın mı?paylaşırsan sevinirim....

bizde ödemeyi daha önceden yaptık nişana 3 hafta kala ödemiştik..ogun hersey cok guzeldi..extra bir ücret istemedıler bıçak kesmıo vs..ama garsonıye parası ödemişti sonuna dogru nişanlım..onu sölemıstı bıze veli bey tuttugumuz gun..yanı ne kadar verırsen..allah mesut etsın arkadasım..siz ne zamana tuttunuz?

benim de 10 gün sonra olacak inşallah!Evet garsoniye ücretini biliyorum onun haricinde bişey çıkmaması beni çok rahatlattı sağol ya buarad orkestra nasıldı eğlenceli miydi bi de onu merak ediyorum???

kızlar piramit garden restaurantta 150 kişilik kokteylli nişan düşünüyorum...fiyatı nedir? mekanı arayıp konuşmayı düşünyorum tavsiye ediyormsunuz?

Mrb Gönül Davette yapan arkadaşlar bana biraz bahsedebilirmi benim de nişanım Kasım gibi olcak internetten baktım orayı çok beğendim ama iyi ve kötü taraflarını bana yazarsanız çok sevinirim :)

merhabalar nişan tarihime daha var ama şimdiden araştırma yapıyorum şişlide oturuyorum 5000 lira bütcem var tesis gibi düşünüyorum bu fiyatlarda bildiğiniz çevrede yerler var mı acaba

Back