Merhaba arkadaşlar. Bende yeni hamişlerdenim. Jinekolog doktorum çamlık hastanesindeki Varujan bey olduğu için hamile olduğumu öğrenince de ona gittim. Kadın hastalıklarında gittiğimde memnun kalmıştım ama gebelik konusunda beklentilerimi karşılamadı açıkçası.Ya da benmi çok aceleci davranıyorum?
Ultrasondan baktı haftasını söyledi.ilaç yazdı.Varmı sorularınız dedi. Bende sordukça cevap verdi ama mizacı gereği (rahattır kendisi)espriler yaparak. Halbuki ben onun ağzından çıkan her kelimeyi can kulağıyla dinlemeye çalışırken .Ben susuyorum evet başka? diyor .Benimle ilgili kaydıda yok anladığım kadarıyla.Yani genel olarak hastaların kaydı yok sanırım.Her girdiğimde baştan anlatacağım sanırım öyle gözüküyor.
Yaw yanlışmıyım? ilk gebelik ,karşındaki tamamen tecrübesiz alacaksın karşına güzelce anlatacaksın.
Düşük tehlikelerini,ne gibi durumlarda endişelenmeliyim,nasıl hareket etmeli,nasıl beslenmeliyim vb...Bir dünya şey var..Ne bileyim çok aman aman içime sinmedi.Özel doğum sigortamda var. Ama tahlilleri malesef karşılamıyor sigortam.Bana Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz ilgili,aramaktan çekinmeyeceğim iyi bir doktor tavsiye edermisiniz?Bakırköy civarı daha iyi olur tabi.
Hizmet hastanesindeki Hakan Peker'i anlatmış memnun kalmışlar ama denemelimiyim bilmiyorum.
Çok kararsız hissediyorum kendimi.