Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul Avrupa yakası kadın doğum doktor tavsiye lütfen
Arkadaşlar selamlar özel yada devlet fark etmiyor iyi bir kadın doğum öneri istiyorum İstanbul Avrupa yakasında. Doktorumu değiştirmek istiyorum ama tavsiye lazım
bende gebe kalmak için gidiyorum iki kez aşılama yapıldı 2a.şılamam pozitifti fakat 2 aylıkken kalbi durdu bebeğimin sebepsiz infertelite bizimde 1 bucuk sene sonra kalmıştım gebe haziran gibi başladım tedaviye 11.ayda gebe kaldım çok seviyorum doktorumu memnunum
bende gebe kalmak için gidiyorum iki kez aşılama yapıldı 2a.şılamam pozitifti fakat 2 aylıkken kalbi durdu bebeğimin sebepsiz infertelite bizimde 1 bucuk sene sonra kalmıştım gebe haziran gibi başladım tedaviye 11.ayda gebe kaldım çok seviyorum doktorumu memnunumte
adet bitişinde gidiyorsun ilaç veriyor 5 gün kullanıyosun 10.gün gidiyosun bakıyor büyüdüyse yumurta çatlatma yapıyor 30-36 saat içinde aşılama oluyor yani 15 gün içinde oluyor yumurtan büyürse sonra 15 güne belli oluyor