• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İstanbul Avrupa yakası iyi bir kadın doğum doktoru ve hastahane tavsiyesi olan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2melekannesl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
590
196
18
Zor bir süreç geçirdim iki ay önce ikiz bebeklerimi ağrı sancı olmadan açılmam başladı ve rahim ağzı mesafem kısaldı denildi iki gün sonra hastahanelik oldum ve bir hafta sonra doğurdum bir hafta yaşadı oğlum kızım ise doğumdan dört saat sonra vefat etti 🥺o yüzden hamile kalmadan çok dikkatli ve özveri ile takip edecek bir doktor bulmak istiyorum

Basiniz sağolsun msjini gorunsun diye yazmak istedim . Malesef begendigim bir dr vardi, o da sehir disina gitmiş. Diger dr lar rutin muayne icin gidiyorum . O yuzden pek bilmiyorum .
Burdan yardimci olunmazsa dr sitesinden arastirin . Ben de ilk firsatta bakacagim

Yok mu arkadaşlar hiç tavsiye arkadaşımıza....çok geçmiş olsun Rabbim cennette karşınıza çıkarsın
Çok teşekkür ederim amin inşaallah kimseye de böyle bir acı yaşatmasın 12. Haftada ölçüm yapılmalıymış ama yapmadılar ikiz olunca da haftamda dikiş atılmadı olan bana yavrularıma oldu🥺

Basiniz sağolsun msjini gorunsun diye yazmak istedim . Malesef begendigim bir dr vardi, o da sehir disina gitmiş. Diger dr lar rutin muayne icin gidiyorum . O yuzden pek bilmiyorum .
Burdan yardimci olunmazsa dr sitesinden arastirin . Ben de ilk firsatta bakacagim
Allah razı olsun teşekkür ederim bı hastahane beğendiğim doktor var ama orası da y mi doğum yoğun bakım olmadığından Sarıyer'de araştırmada yaptım doğumu yine acil bir şey olursa iyi bir hastahne de olsun istiyorum çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim amin inşaallah kimseye de böyle bir acı yaşatmasın 12. Haftada ölçüm yapılmalıymış ama yapmadılar ikiz olunca da haftamda dikiş atılmadı olan bana yavrularıma oldu🥺
Aa bana da ölçüm yapılmadı.. ikizlere özgü bir şey mi acaba ölçüm?

Aa bana da ölçüm yapılmadı.. ikizlere özgü bir şey mi acaba ölçüm?
Yok dikkatli olan doktorlar karından bakınca da anlıyormus ama isteyin ne olur ne olmaz 16. Haftadan sonra dikiş vs atmiyorlar ikizlerde benim 20. Haftada ayrıntılı ultrason diye yanlışlıkla perinatolojiye randevu almama rağmen muayene edip doktor tam toparlanirken yat bı de rahim ağzı mesafene bakalım dedi o bakmasa lekelenme ile gittiğim acil beni eve yollayacakti ben dedim benim böyle bir problemim var iki gün önce dendi diyince baktılar sokaklarda mi doğururdum eşim yokken evin bir köşesinde mi Allah bilir🥺

Nisa hastanesi asiye uzun.
Yenibosna da.
Benim ikinci gebeligimdi, buyyk kızım 2 yasindayken hamile kaldim. Bu doktora 2.5 aylik hamileyken gitmeye basladim. Daha ilk muayenede dikislerime bakıp (sezeryanliydim) 2 yila göre iyileşmenin cok iyi olmadigini söyledi. Hatta apandisit ameliyat yerimi bile inceledi. 34. Haftaya kadar sorunsuz takibim devam etti. O sirada ağrılarım başladi. 35 haftadan sonra erken dogum riski oldugunu surekli yatmam gerektigini 4 5 gunde bir kontrole gelmemi istedi. Bu arada nst temiz oluyodu. Bebek cok asagi inmişti, yuruyemiyodum, yatamiyodum bile. Agrilarim çok fazlaydi. Bu surecte iki kezde ordaki acile gittim başka dra muayene oldum ve erken dogum riski yok deyip 38. Haftada kontrol e gelebilecegimi soyledi. Kendi doktorum 37 hafta biterken esyalarimla doguma hazir gelmemi soyledi. Ve o gunku muayenede rahmimin kagit gibi inceldigini dogumu yaptircagini soyledi. Kisaca hayatimizi kurtardı. Ayni hastane deki baska doktor bile durumumuzu anlamadi

Nisa hastanesi asiye uzun.
Yenibosna da.
Benim ikinci gebeligimdi, buyyk kızım 2 yasindayken hamile kaldim. Bu doktora 2.5 aylik hamileyken gitmeye basladim. Daha ilk muayenede dikislerime bakıp (sezeryanliydim) 2 yila göre iyileşmenin cok iyi olmadigini söyledi. Hatta apandisit ameliyat yerimi bile inceledi. 34. Haftaya kadar sorunsuz takibim devam etti. O sirada ağrılarım başladi. 35 haftadan sonra erken dogum riski oldugunu surekli yatmam gerektigini 4 5 gunde bir kontrole gelmemi istedi. Bu arada nst temiz oluyodu. Bebek cok asagi inmişti, yuruyemiyodum, yatamiyodum bile. Agrilarim çok fazlaydi. Bu surecte iki kezde ordaki acile gittim başka dra muayene oldum ve erken dogum riski yok deyip 38. Haftada kontrol e gelebilecegimi soyledi. Kendi doktorum 37 hafta biterken esyalarimla doguma hazir gelmemi soyledi. Ve o gunku muayenede rahmimin kagit gibi inceldigini dogumu yaptircagini soyledi. Kisaca hayatimizi kurtardı. Ayni hastane deki baska doktor bile durumumuzu anlamadi
Çok geçmiş olsun Teşekkür ederim gerçekten doktor çok önemli Allah kimseyi çaresiz bırakmasın benim bebeklerinde boy kilo çok iyiydi iki bebek olmasına rağmen doktorda şaşırmıştı ama basiza böyle bir şey geldi on sekizinci haftada rahim ağzı kapalı sular normaldi doktor bir ayda bir çağırıyordu ben iki haftada bir gidiyordum ama olan yine oldu son ay benimde yürümek zorlaşmisti ama ben ikiz bebekler büyüyor diye yordum demek ki doğum sekilini almışlar çok zor hala uyuyamıyorum Allah kimseye evlat acısı yasatmasın

Back