• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İstanbul-avrupa yakası İğneli epilasyon günlüğü

oznur9191

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
20
1
16
33
merhabalar ablalarım ve kardeşlerim,uzun zamandır forumu misafir olarak takip edip bi çok tecrübelerinizden okuyarak faydalandım.. 28 Yaşındayım ve takdir edersiniz ki kıl tüy problemiyle başım dertte:) yaklaşık 10 yıldır düzenli düzensiz lazer tecrübem oldu yüz bölgemde,çoğaldıktan sonra bitmiyceğine kanaat getirip kuaförde ağdayla mı uğraşıcam diyerek seans olarak,ya da permatikle tüy kısaltıcı aletlerle temizlemeye çalışıyordum..iğneliyi de uzun zamandır araştırıyordum ama beni fiyatından daha çok acısı ve iz kalma riski korkutmuştu.. yer olarak öneri herhangi bi yerle görüşmedim,etrafımda bizzat tecrübe eden biri de yoktu.sosyal medya üzerinden tesadüfen karşıma çıkan hesabı takibe aldım.. çok fazla işlem yapılırken video yoktu emin olamadım,sayfalarında paylaşılan 3/4 kadın vardı şu şu bölgelerine tedavi uygulandı ve şu an çok memnunlar gibisinden..bir tanesine istek atıp msj gönderdim,verdiği cevaplar samimiydi ve şu an herhangi bir seansa gitmiyorm yüzüm temizlendi ve memnunum dedi.en azından gidip görüşiyim yüz olmasa bile farklı bölgemde denerim memnun kalırsam yüze başlarım diye düşündüm,çünkü malum bi ayaklarımın altında bi ellerimin içinde kıl tüy yok :)..randevu aldım görüşmeye gittim,işlemi yapan uzman erkek.. 7/24 çalıştıklarını belirttiler.o zamanlar çalıştığım için randevum 8.30 daydı. yapılan işlemleri tabletten gösterdi.işlem öncesi 90 gün sonrası 2 yıl sonrası gibi.. dehşet güzel ve temiz gözüküyordu bütün çalışmalar.
0 acı olmasının sebebi işlem öncesi anestezik iğne yapılıyor bölgeye.
işlemle ilgili söyliyceklerim şimdilik saati 350 tl,kıl olan her bölgeye işlem yapıyor.bel göbek ve kol için 2 seans,diğer bölgeler içinde 4 seans veriyorz çok farklı bi durum yoksa dedi.

görüşmeden sonra ilk randevumu iki göğüs ve dekolte olarak 2 saat almıştım,zaman kaldığı için genital üst kısım başlandı 10 aralıkta 2 saat,19 aralıkta göbek 2 saat çalışıldı.
uygulamadan sonra 1 gün su değmesin,hametan ya da talk pudra sürebilirsin sadece dedi.
genitalde ki kabuklanmam şu bitti gibi ama göğsümdekiler tamamen dökülmedi.
şimdilik bu kadar seansa gittikçe güncel durumu paylaşmaya çalışacağım..Umarım kötü sonla bitmez;)
sorularınız varsa da seve seve cevaplarım

Merhaba kullanılan makinanın markasını biliyomusunuz acaba yada öğrenip yazana şansınız varmı ben buz lazer yaptırıyorum ama Annemin yüzünde var birkaç tane İğneli yaptırmak istiyoruz cihazın markasını sormamın sebebi bulunduğum bölgede o cihazla yapan yer varmı öğreniyim

Merhaba kullanılan makinanın markasını biliyomusunuz acaba yada öğrenip yazana şansınız varmı ben buz lazer yaptırıyorum ama Annemin yüzünde var birkaç tane İğneli yaptırmak istiyoruz cihazın markasını sormamın sebebi bulunduğum bölgede o cihazla yapan yer varmı öğreniyim

merhabalar,bugün seansa gittim ama cihazın üzerinde derunga yazıyordu yanlış okumadıyam

Gittiğiniz merkezi öğrenebilir miyim ? Lazer epilasyondan sonra yüzüm başa çıkılamaz hale geldi. İyi bir merkez arayışındayım

Back