- 16 Haziran 2009
- 231
- 46
- 38
-
- Konu Sahibi biyolog_nil
Merhaba..
Medicalpark Bahçelievler 3000tl sgk lılara.. Bende ya medilife Beylikdüzü Burcu Betül Kazdal'a yada medicalpark Özlem Dülger'e gideceğim
bu fiyatları hastanelerle direk görüşerek mi alıyorsunuz.Yoksa telefonda bilgi veriyorlar mı?
ben daha hiç birebir görüşme yapmadım.Sizler nasıl öğrendiniz sevgili anne adayları
Ben hep telefonla alıyorum bilgiyi. Paylaşıyorlar...bu fiyatları hastanelerle direk görüşerek mi alıyorsunuz.Yoksa telefonda bilgi veriyorlar mı?
ben daha hiç birebir görüşme yapmadım.Sizler nasıl öğrendiniz sevgili anne adayları
Cerrahide dr'unuz var mı? Yoksa sadece doğum için mi oraya gideceksiniz.Ben doğum sürecine kadar da takip edecek bu bölgede bir hastane ve dr. arayışındayım da o nedenle sordum :)arkadaşlar ben yüksek ihtimalle şişli istanbul cerrahide doğum yapıcam..Haftaya fiyat için görüşmeye gidicez.
Geçen sene 4000 civarı bişeydi.Bu rakam sezeryan doğum.Normal biraz daha uygun.Sizler hangi hastanelerde ne kadara anlaştınız.Doğum yapan anneler ve yapıcak olan anne adayları bilgilrinizi paylaşırsanız sevinirim.
Cerrahide dr'unuz var mı? Yoksa sadece doğum için mi oraya gideceksiniz.Ben doğum sürecine kadar da takip edecek bu bölgede bir hastane ve dr. arayışındayım da o nedenle sordum :)
canım yok doktorum dışarıdan gelicek benim.Özel muayenehaneye gidiyorum.O bölgeye yakın bir kaç hastaneden biri cerrahi,Doğumlarıda orda yaptırıyor doktorum genellikle.Biz daha gidip görmedik hastaneyi filan.Bu cuma gidip konuşucam hem odaları görmk için,Hem fiyat almak hemde anestezi doktoruyla filan görüşücem.
Açıkçası hastane ve ordaki doktorlar hakkında pek bir bilgim yok ama çok iyi olduğu söyleniyor.
Normal ve sezeryan fiyatları şöyle:
Şişli Memorial 11bin-12bin sgk geçmiyor
Gayrettepe Florance nightingale 11bin-12 bin sgk geçmiyor
Fatih Medicalpark 2600-3300 sgk var.
Medical parkta olcak sanırım benimki.
Cerrahi hastanesesinde benim dr'umda gidiyormuş doğuma ama benim duyduğum .Ama onun ücreti + hastane çok fazla geleceği için hastane dr'u olmasını tercih ediyorum.
Haklısınız otelcilik hizmeti nedeni ile ücretler pahalı oluyor. Ancak inanın bu en özel günlerinizde biraz konfor ve rahatlıkta mutlu ediyor anneyi :) Bazı hastaneler daracık bir odada insanı kasvetli bir ortamda yatırıyor bu da çok rahatsız edici.O kadar ziyaretçiniz oluyor her şey elimizden geldiğince keyifli geçsin istiyoruz. Siz yolun sonuna yaklaşmışsınız, hastaneye gidince görüşlerinizi tekrar paylaşırsanız da çok sevinirim.
Medical park'ı bende araştıyorum . Bahçelievler ve Fatihte var sanırım. İkiside bana uzak Evim Sarıyerde ama ne yapalım başka uygun hastane bulmak zor. Siz ikisine de baktınız mı acaba?
Bahçelievler medicalparka hiç bakmadım. Doktorum esra çebi başından beri gebelik takibini o yaptı. Evime yakın diye tercih etmiştim burayı. Sarıyer fatihe çok uzak değil mi? Trafiğin yoğun olduğu bir saatte doğum savcının tutarsa hastaneye yetişmeniz zor olabilir. Bu isim yapmış memorial, acıbadem, florance dışında fiyatlar birbirine yakın zaten. Medicalparka gidiyorum ama iyi mi değil mi emin değilim. Doktorumu Netten araŞtırdım. İyi şeyler yazıyordu, eve de yakın diye devam ettim. Haftaya randevum var, hasta odalarını görücem bakalım, temiz mi rahat mı?
Benim sıkıntım evime yakın olan yerlerin hepsi uçuk olan yerler. Acıbadem, Florance Grubu vs.. Onlarda 15-30 dakka arası.
Bakalım kısmetimiz nereden yana çıkacak :)
sarıyerde oturuyorum. Şimdi dr'um Fulya'da ama orada doğum yok. Doğum için henüz hastaneye karar veremedim. Sanırım İstanbul Cerrahi hast. olacak gibi . Yine ucuz değil ama eşimde orası olsun diyor. Kararsız durumdayız yani.merhaba, aynı sıkıntı bende var. sarıyerde oturuyorum ve uygun hastaneyi, doktoru henüz bulamadım. siz nereye devam ediyorsunuz acaba?
bende
sarıyerde oturuyorum. Şimdi dr'um Fulya'da ama orada doğum yok. Doğum için henüz hastaneye karar veremedim. Sanırım İstanbul Cerrahi hast. olacak gibi . Yine ucuz değil ama eşimde orası olsun diyor. Kararsız durumdayız yani.