SGK'lı sezaryen 3900 TL. Muayene 130+12 TL.çok teşekkür ederim muayene ve bu senenin doğum ücretleri ne kadar acaba?
Normali unuttum ama 3000 TL gibi hatırlıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SGK'lı sezaryen 3900 TL. Muayene 130+12 TL.çok teşekkür ederim muayene ve bu senenin doğum ücretleri ne kadar acaba?
SGK'lı sezaryen 3900 TL. Muayene 130+12 TL.
Normali unuttum ama 3000 TL gibi hatırlıyorum.
Epidural için ayrı para istiyorlar, 500 TL civarındaydı sanırım. Bebek bakımı doğum fiyatına dahildi diye hatırlıyorum, gittiğimde tekrar sorarım.Epudural ekstra mi yoksa fiyata dahil mi acaba bide bazi hastaneler bebek icin ayri bi yeni dogan paketi yapiyormus ekstra 600 700 tl de onun icin istiyormus hizmettede oyle mi acaba?
Epidural için ayrı para istiyorlar, 500 TL civarındaydı sanırım. Bebek bakımı doğum fiyatına dahildi diye hatırlıyorum, gittiğimde tekrar sorarım.
Forumlara bir bak, epeyce hikaye var orayla ilgili. Kimi çok iyi diyor, kimi berbat diyor.Medipol Mega hast. hakkında fikriniz varmı henüz çok araştıramadım. Memnun olan varmı acaba?
Abim sağlık sektöründe çalışıyor sağolsun çok fazla tanıdığı var. bana fiyat alıp duruyor. 1950 TL normal sezeryan fiyatı dedi. Oldukça iyi geldi kulağa tabiki...O nedenle bi araştırayım diyorum burayı.
Ben de bu fiyatları almıştım bu arada Medipol Mega'dan:Medipol Mega hast. hakkında fikriniz varmı henüz çok araştıramadım. Memnun olan varmı acaba?
Abim sağlık sektöründe çalışıyor sağolsun çok fazla tanıdığı var. bana fiyat alıp duruyor. 1950 TL normal sezeryan fiyatı dedi. Oldukça iyi geldi kulağa tabiki...O nedenle bi araştırayım diyorum burayı.
Ben de bu fiyatları almıştım bu arada Medipol Mega'dan:
SSK'lı fiyatlar uzman dr olursa normal 950, sezaryen 1900 TL. Doçent Doktor olursa normal 1500, sezaryen 2800 TL.
Muayene ücretleri:
Operatör doktor 45, yardımcı doçent 60, doçent 150 TL.
Normal doğum mu sezaryen mi olacak?Evet ben de dün yazdıktan sonra okudum senin yazdığın bilgiyi.. Bu durumda doçante gitsek 2,800 diye düşünmek gerekir. GErçi yine diğer hastanelere göre uygun oluyor. Bakalım pusulamız nereye dönecek :) Çok kararsız kaldım.
Bu arada irtibatta olalım, maddi durumlardaki ibreye göre ben de yön değiştirebilirim her an :)Evet ben de dün yazdıktan sonra okudum senin yazdığın bilgiyi.. Bu durumda doçante gitsek 2,800 diye düşünmek gerekir. GErçi yine diğer hastanelere göre uygun oluyor. Bakalım pusulamız nereye dönecek :) Çok kararsız kaldım.
Yok canım benimde sezeryan olacak. O yüzden planlı olur. Sadece ilgisiz ve ihmal edilen bir durumlar yaşamak istemiyorum elbette..Normal doğum mu sezaryen mi olacak?
Normal doğum ise doçent takımı mesai saatleri dışındaki doğumlara gelmiyormuş, nöbetçi doktor bakıyormuş o hastanede. Benim zorunlu sezaryen olduğu için sıkıntı değil, ama normal düşünenlerin bunu da bir göz önüne almaları gerekir bu durumda
Aynen, benim de sağlık sigortası durumları şenlikli. Miktar biraz az benim, hepi topu 3 bin TL. Daha 7 ay var, bir sürü tahlil muayene vs.cabası. O hastaneye başlarsan haberim olsun, belki ben de oraya geçerim duruma göre.Yok canım benimde sezeryan olacak. O yüzden planlı olur. Sadece ilgisiz ve ihmal edilen bir durumlar yaşamak istemiyorum elbette..
Ciddi farklar var hastaneler arası. Düşünüyorum.O parayı çocuğuma harcarım kendime harcarım..Çok da fazlasına gerek yok diye. Bakalım artık.
Aynen, benim de sağlık sigortası durumları şenlikli. Miktar biraz az benim, hepi topu 3 bin TL. Daha 7 ay var, bir sürü tahlil muayene vs.cabası. O hastaneye başlarsan haberim olsun, belki ben de oraya geçerim duruma göre.
Ben henüz hamileliğimin başındayım.. Tüpbebek ile 2. çocuğuma hamileyim..Şuan kontrollerim kendi tüpbebek dr'umda devam ediyor.Ancak ben artık ileride doğumuda yapabileceğim bir hastanede kontrollerime devam etmeyi düşünüyorum.
Evim Sarıyerde ve iş yerim de Nişantaşı. Haliyle bu aralarda yakınlıkta bir hastane ve dr. arıyorum kendime. Yakınlardaki hastaneler maalesef Acıbadem, Amerikan gibi olunca yanına yaklaşılmıyor.
Araştırmaya çalışıyorum ama sizlerden bu civarlarda kontrole gidip memnuniyet duyduğunuz önereceğiniz yerler var mı öğrenmek istedim.
Örneğin Ota Jinemed, Cerrahi ve biraz bana uzakta olsa Medical Park B.Evler aklıma gelenler.
Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar.
Ben daha önce Doğan Hastanesinde Filip Taşhan'a normal kontrol için gidiyordum. Daha sonra İstanbul Cerrahiye oradan da Ota Jinemed'e geçti. Gebe kaldıktan sonra da yine ona gitmeye devam ediyorum aynı zamanda tüm bebek uzmanı sana faydası olacağını düşünüyorum. En yakın arkadaşım onda doğum yaptı ve çok memnun kaldı ben de gayet memnunum ki Beylikdüzünden Beşiktaş'a sırf onun için gidiyorum tavsiye ederim henüz doktor bulamadıysan.
Ozrl sigortam oldugundan cok emin degilim ama sgk li 120tl sanirim dogumu baska bir hastanede yapacagim ben evime yakin o yuzden dogum fiyatlarini hic sormadim canimcanım o hastaneyi biliyorum hatta iş yerime çok yakın. Bana fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin? Muayene?Szeryan fiyatı ne kadar acaba?
Sağol canım , genel anlamda memnunmusun peki ? Bende bi araştırayım bakalım. En son şu anki tüp bebek doktoruma alternatiflerimi söyleyip ondan da tavsiye alacağım bakalım :)Ozrl sigortam oldugundan cok emin degilim ama sgk li 120tl sanirim dogumu baska bir hastanede yapacagim ben evime yakin o yuzden dogum fiyatlarini hic sormadim canim
Doktordan memnunum canim ama yol cok uzak bana dun kontrolum vardi donene kadar trafik canima okudu nasil gidip gelicem bilniyorum bir de ultrason goruntuleri cok net degil ama bir dahakine farkli bir ultrasonda bakacagini soyledi doktorSağol canım , genel anlamda memnunmusun peki ? Bende bi araştırayım bakalım. En son şu anki tüp bebek doktoruma alternatiflerimi söyleyip ondan da tavsiye alacağım bakalım :)