Bütçeniz nedir bilmiyorum ama Bahçelievler Hizmet Hastanesi güzel tavsiye ederim.
Şişli civarında bir Dora Hospital var, butik bir hastane. Fiyatları nedir bilmiyorum ama güzel olduğunu okudum.Kızımın doğumunu da 2005 yılında orada yaptığım için biliyorum orayı. Çok bilinçli bir tercih değildi son dakika seçmiştik asında.. Temiz ve gayet memnun kalmıştım. Sanırım SGK'lı 3,5 civarında doğum fiyat değilmi? Bütçemde bu civarda zaten ama daha yakın bir yer bualbilirmiyim umudunu koruyorum bakalım.
Şimdi yine düşünmüyor değilim ama evime uzak olduğu için bir parça sıkıntım var.
Teşekkür ederim canım..Tam gaz araştırmaya devam :)Şişli civarında bir Dora Hospital var, butik bir hastane. Fiyatları nedir bilmiyorum ama güzel olduğunu okudum.
Bir de Balat civarında bir hastane var orası da iyiymiş :)Teşekkür ederim canım..Tam gaz araştırmaya devam :)
Bütçeniz nedir bilmiyorum ama Bahçelievler Hizmet Hastanesi güzel tavsiye ederim.
Ben Hakan Peker'e gidiyorum.hizmet hastanesinde doktorunuz kim acaba?
Ben Hakan Peker'e gidiyorum.
2 kere gittim muayeneye. Memnunum şimdilik, çok ilgili bir doktor. İnsana güven veren ve rahatlatan bir tavrı var. Saygılı biri ayrıca. Onunla tamamlamak istiyorum süreci.Bende hamile kalmadan once ona gitmistim ama hamile kalinca gitmedim memnun musunuz?
2 kere gittim muayeneye. Memnunum şimdilik, çok ilgili bir doktor. İnsana güven veren ve rahatlatan bir tavrı var. Saygılı biri ayrıca. Onunla tamamlamak istiyorum süreci.
Sanırım 120 + 12 TL idi ücret.Normal rutin kontrol muayene için ne kadar ödüyorsunuz acaba?
Sanırım 120 + 12 TL idi ücret.
Özel sigorta ile ödediğim için çok iyi hatırlamıyorum.
Benim muayeneler epeyce sürüyor açıkçası. Tıbbi başarısını bilemem ama olumsuz yorum okumadım hiç. Fiyatı da size göre pek uygunmuş cidden.Oldukça iyi bir ücret. Ben şu an 300 Tl veriyorum. 21 gün içinde ikinci kontrol ücretsiz oluyor.Ama inanın ki muayeneden çıkmam en fazla 5 dakika..6 Dakikka değildir yani. Ben tüpbebek ile hamile kaldığım için aynı dr'a devam ediyorum şimdilik ama o kadar yoğunlar ki. gebelik muayenesi böyle kısacık sürüyor. Aklımda soruların yarısını sorsam yarısı kalıyor.
Doktorunuz kim memnun musunuz fiyatlar nasıl acaba bende hastane arayisindayim da :)Arkadaslar ben de 25 yasinda 9. Haftanin icinde hamileyim. Yesilkoy internatioal acibademde normal dogum yapmayi dusunuyorum insallah istedigim gibi normal yapabilirim. Memnun kaldiginiz Avrupa yakasinda iyi bir bayan dogum ve cocuk doktoru tavsiyeniz var mi? Simdiden butun anne olacaklari tebrik ediyorummm.. sevgiler :)))
Ne yaptınız merak ettim, iyi bir yer bulabildiniz mi?Oldukça iyi bir ücret. Ben şu an 300 Tl veriyorum. 21 gün içinde ikinci kontrol ücretsiz oluyor.Ama inanın ki muayeneden çıkmam en fazla 5 dakika..6 Dakikka değildir yani. Ben tüpbebek ile hamile kaldığım için aynı dr'a devam ediyorum şimdilik ama o kadar yoğunlar ki. gebelik muayenesi böyle kısacık sürüyor. Aklımda soruların yarısını sorsam yarısı kalıyor.
Ne yaptınız merak ettim, iyi bir yer bulabildiniz mi?
2 kere gittim muayeneye. Memnunum şimdilik, çok ilgili bir doktor. İnsana güven veren ve rahatlatan bir tavrı var. Saygılı biri ayrıca. Onunla tamamlamak istiyorum süreci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?