istanbul avrupa yakası hamam tavsiyesi...

pea

diren!
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
1.045
8
66
Balıkesir
modlar lütfen konum burda kalsın uğrak olduğu için.

kızlar bu 1 hafta içinde cumartesiye kadar daha doğrusu, temiz bir hamam arıyorum istanbul'da. geleneksel bir yer olsun,
fin havuzu, jakuzisi, spası, bali masajı, thai masajı falan falan değil, bildiğimiz hamam çok güzel kese köpük yapan kadınları olan bir hamam arıyorum.

temiz,
belli bir saat diliminde değil de her gün sadece bayanlara mahsus olsa daha iyi olur.
fiyatı önemli değil, temiz ve güvenli olduktan sonra.
kese köpük iyi yapsınlar süper yapsınlar hatta
ancak osmanlı hamamı arıyorum yani annelerimizin tarzında diyeyim.

bi el atın da bulalım bana hamam. misafir götürcem:)

modlar lütfen konum burda kalsın uğrak olduğu için.

kızlar bu 1 hafta içinde cumartesiye kadar daha doğrusu, temiz bir hamam arıyorum istanbul'da. geleneksel bir yer olsun,
fin havuzu, jakuzisi, spası, bali masajı, thai masajı falan falan değil, bildiğimiz hamam çok güzel kese köpük yapan kadınları olan bir hamam arıyorum.

temiz,
belli bir saat diliminde değil de her gün sadece bayanlara mahsus olsa daha iyi olur.
fiyatı önemli değil, temiz ve güvenli olduktan sonra.
kese köpük iyi yapsınlar süper yapsınlar hatta
ancak osmanlı hamamı arıyorum yani annelerimizin tarzında diyeyim.

bi el atın da bulalım bana hamam. misafir götürcem:)

bulursan banada haber ver arkadaşlarla bizde gidecektik üsküdarda var güzel dediler ama gidemedik gitmek istiyorum bende :32:

bulursan banada haber ver arkadaşlarla bizde gidecektik üsküdarda var güzel dediler ama gidemedik gitmek istiyorum bende :32:

bulsunlar bize kızlar hamam, kk herşeyi bilir.:kkk::kkk::kkk:

hadi sevgili hanımlar hadi kadınlar kulübünün temiz hanımları biliyorum hamama gidiyorsunuz, hemen paylaşın hemen!

bulsunlar bize kızlar hamam, kk herşeyi bilir.:kkk::kkk::kkk:

hadi sevgili hanımlar hadi kadınlar kulübünün temiz hanımları biliyorum hamama gidiyorsunuz, hemen paylaşın hemen!

Süperrr yaa sanki yakalmışsın gibi gidiyorsunuz biliyorum hemen itiraf edin der gibi oldu :1:

merhaba
hamamlarda büyümüş biri olarak yazıyorum konu sahibi arkadaş
dediğin tüm özelliklere sahip gittiğim bi hamam var ama sen tarihi hamam arıyosun
anladığım kadarıyla yıllardır gittiğim hamam bahçelievler yaylada yayla hamamı tertemiz dört dörtlük
bi yer sülalacek yıllardır oraya gidiyoruz ama tarihi hamam değil . tarihi hamam istiyosan fatih tarafında
dolu hamam var tarihi hacı kadın hamamını tavsiye ederim arada sırada oraya gideriz çok güzel tarih kokan bi yer :)
bu dediğim iki yerinde fiyatları gayet uygun hepsi dahil 25 lirayı geçmez. söylediğim iki hamamda hergün açık sadece bayanlara
başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Hurrem sultan hamami cok guzel.
Yalniz asiri pahaliydi.
Subatla martin basi doluymus simdi baktim. Aralik dolu mudur ki?

kizlar bizde gitcez hamama cumartesi gunu.fatihte mihrimah sultan hamamina.icini gezmistim daha once.fena diildi.havuzu var kucuk.gobegi fslan vardi.fena diildi.giden varsa yazin kizlar bide internet sitesi var galiba ordan bakabilirsiniz.

Divan Otel Taksim'de Spa + Sauna süper oluyor.. Hatta sonrasında havuzda filan yüzünce değme keyfine..!
Ama hamam olarak Cağaloğlu meşhurdu bir ara..

merhaba
hamamlarda büyümüş biri olarak yazıyorum konu sahibi arkadaş
dediğin tüm özelliklere sahip gittiğim bi hamam var ama sen tarihi hamam arıyosun
anladığım kadarıyla yıllardır gittiğim hamam bahçelievler yaylada yayla hamamı tertemiz dört dörtlük
bi yer sülalacek yıllardır oraya gidiyoruz ama tarihi hamam değil . tarihi hamam istiyosan fatih tarafında
dolu hamam var tarihi hacı kadın hamamını tavsiye ederim arada sırada oraya gideriz çok güzel tarih kokan bi yer :)
bu dediğim iki yerinde fiyatları gayet uygun hepsi dahil 25 lirayı geçmez. söylediğim iki hamamda hergün açık sadece bayanlara
başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.

göbek taşı çatlamış fatihtekinin :(

Bugün o kadar konu kapandı ve taşındı ki.. sanki buda gidici gibi :KK45:

Merterde platform rezidanslarının hamamına gidiyorum. Tertemiz. Fin hamamı,türk hamamı,saunası ve 40 lık isveç masajı 65 lira. Hatta internetten 50 tl ye de almışlığım var. Tavsiye ederim mutlaka. Havuzundan falan da yararlanabilirsiniz.

Ben Les Ottomans otelinin hamamını cok beğeniyorum. En güzeli orası. Sonra da Gül yaprakları icinde Güllü lokum ve Türk kahvesi:) canım su an gitmek istedi valla

Back
X