• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul avrupa yakası ev arkadaşı arıyorum....

amyistanbul34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
30
2
18
İstanbul
Kızlar herkese merhaba.. :3: İstanbul Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı bölümüne hayırlısıyla başlayacağım Eylül ayında. Ailem burda yaşıyor ancak ailemin de onayıyla kısmetse Eylül'de Çapa-Beyazıt-Aksaray gibi üniversiteme yakın bir muhitte güzel bir ev kiralayıp artık kendi hayatımı kurmak istiyorum. Aynı zamanda Sultanahmet'te bir seyehat acentasında tur organizatörü olarak çalışıyorum. Hem çalışıp hem okuyacağım inşallah. Maddi sıkıntım pek yok. Ancak takdir edersiniz ki yalnız da yaşanmıyor. Bana ev arkadaşından çok aslında iyi bir dost lazım benimle aynı evi paylaşacak. Kiracı değil dost olacak. Bir ya da en fazla iki kişi olursa çok iyi olur. İlgilenenler olursa Eylül'e kadar ev bulup çıkabiliriz. Güvenebileceğim tek site burası. Çevremde benimle eve çıkabilecek hiç kimse yok maalesef ancak benim mutlaka bir ev bulup çıkmam lazım... Cevaplarınızı bekliyorum....

Back