• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası Endokrinoloji Uzmanı Profesör Önerisi

burn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
80
6
296
İstanbul
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi özellikle troid konusunda uzman Prof. aramaktayım. Özel muayenesi olabilir, bir üniversiteye bağlı olup tahlil ve ultrasonlarımı rahatlıkla sigortam ile karşılayabileceğim bir doktor önerisi istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler..

ben k.çekmecede doğan hastanesinde murat kuyumcuya gidiyorum çok çok memnunum

canım bende çapa tıp faküldesindeki prof.dr. neşe çolak'ı tavsiye ediorum çok ilgili bir doktor çapada özel bakıyordu amartık sanırım çapada özeller kaldırıldı ama hastaneyle irtibata geçip nerede özelden baktığını bulabilirsin ben 6 ayda bir gidiyorum kendisine çok memnumun

Kesinlikle Kadıköy'deki Prof Dr Metin Özata ' yi tavsiye ederim. Araştırmacı, hastasını dinleyen, on yargısız, cok yardımcı olan bir doktor. Nisantasi Fulya'daki profesorler gibi uçuk fiyatlara muayene etmiyor. Ucreti onlarin yarisindan da az. Onlar gibi burnu havada degil. Reklam vermiyor. Testleri profesorlerin kendi yönlendirdiği ozel pahali laboratuvarlarda değil de iyi devlet hastanelerine yaptırıyor. Çok kısa bir zamanda sonuç alıyorsunuz. Ben doktor, Profesör hatalarından çok çektim. Şimdi rahatım Şükürler olsun

Back