istanbul avrupa yakası DÜĞÜN SALONU!!

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
yemekli,havuzbaşı,kır düğünü seçeneklerine bakmıyorum(maddiyattan dolayı),düğün salonlarını da şöyle hepsini birden bir yerde açıklamalı olarak adam gibi bulamıyorum arkadaşlar... elbet içimizde vardır salonda düğün yapan,fiyatla birlikte olursa daha makbule geçer,avrupa yakasnda salon ismi paylaşırsak çok faydalı olacak...

diğer topicine de yazdım canım avcılar yakamoz düğün sarayı yer çok güzel. avcılarda dekorasyon en iyi olan yer zaten yeni yapıldı dekorasyonu.. bir gör mutlaka kesinlikle hak vereceksin. fiyat olarak şu anki kampanyası 2500 tl detayları görüşmek için

Son düzenleyen: Moderatör:
ben cok gezdım ve hala kafama ve butceme gore bır yer bulmak cok zor... Encok begendıgım yer Aksaray Özsaray dügün salonu cok şık ve guzel fiyatıda uygun ama ulaşım nasıl olur bılmıyorum...

aynen yaa..çok zor karar vermek!!ben özsaray ın hemen arkasndaki zümrayda nişanımızı yaptık,ulaşm öyle çokta zor değil canm! ne kadr fiyat söylediler size??bide haftasonumu sordun sende?bende fotoğraflardan beyendimde orayı,fiyatını merak ediyorum...

zümray özsaray a göre daha küçük gibi geldi bana geçen ay ikisine de gitmiştim 2012 fiyatları için her ikisi de 5000 ile açılış yaptı 4500 kadar iniyorlar biz cumartesi akşam ve pazar akşam fiyatlarını almıştık fakat cuma akşamı ve cumartesi pazar gündüz düğünlerinde 1000 tl fiyat düşüyor özsaray ı ben zümray a göre daha çok beğendim

evet canım dün sorduk bizde 5000 diyorlar ama ben daha gidip görmedima ama bende özsarayı daha çok beğendim. başka bildiğiniz varmı avrupa yakaında güzel düğün salonu

bana biraz uzak olduğu için seçeneklerim arasında değil ama salon klas var sefaköy de internetten bakmıştım dekoru hoşuma gitmişti keşke yakınlarda olsa düşünmez tutardım fakat arkadaşım geçen sene yer bulamamıştı biraz çabuk davranmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…