• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul avrupa yakasi doktor tavsiyesi

dilgusah3455

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
199
36
118
36
Merhaba kizlar, istanbul avrupa yakasında beylikdüzünde kadın doğum fakat infertilite üzerine doktor önerebilir misiniz?
Ben medilife Ali beye gidiyorum fakat istediğim gibi ilerleyemedik.
Ben birçok kez ovitrelle catlatma ignesi oldum

Merhaba kizlar, istanbul avrupa yakasında beylikdüzünde kadın doğum fakat infertilite üzerine doktor önerebilir misiniz?
Merhaba sadece o bölgede mi
Bakmanız gerekiyor. Metrobüsle gitmesi kolay yerleri tercih etmeyi düşünmez misiniz yani sizi kısıtlamaması adına Nacizane fikir vermek için söylüyorum. Daha iç kısımlarda sanki çoğu doktorda o yüzden yanlış Anlamayın 😌

Merhaba canım ben 4 kez tüp bebek tedavisi oldum ikk 3 farklı merkezde malesef gevelik olmadı 4. Tedavim de Allah nasip ederse evladım olacak Ali osman koyuncuoğlu bahçelievlerde ilk sefer de nasip oldu bi dene istersen rabbim güzel insanlar çıkartsın karşına.

Merhaba sadece o bölgede mi
Bakmanız gerekiyor. Metrobüsle gitmesi kolay yerleri tercih etmeyi düşünmez misiniz yani sizi kısıtlamaması adına Nacizane fikir vermek için söylüyorum. Daha iç kısımlarda sanki çoğu doktorda o yüzden yanlış Anlamayın 😌
Ogretmenim ve yoğun çalışıyorum gidemem zamanim yok.tsk ederim

Merhaba canım ben 4 kez tüp bebek tedavisi oldum ikk 3 farklı merkezde malesef gevelik olmadı 4. Tedavim de Allah nasip ederse evladım olacak Ali osman koyuncuoğlu bahçelievlerde ilk sefer de nasip oldu bi dene istersen rabbim güzel insanlar çıkartsın karşına.
Öğretmenim malesef vaktim yok sadece beylikdüzünde olması lazim

Öğretmenim malesef vaktim yok sadece beylikdüzünde olması lazim
Merhaba bende Beylikdüzü tarafında oturuyorum ve öğretmenim .Eğer tüp bebek düşünüyorsanız Memorial şişliye gitmenizi öneririm .Devlet kurumunda çalışıyorsanız orda olduğunuza dair belge getirince idare sıkıntı yapmıyor .Naçizane fikrim sadece Beylikdüzü tarafını düşünmeyin .Bende tedaviye başlarken sadece Beylikdüzü’nü düşünüyordum .Şuan iyi ki Memoriala gitmişim diyorm .
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kesinlike Beylikdüzü Medicanayi tavsiye etmiyorum gitmeyi negatif çıktı arama zahmetine bile görmediler. Para ve zaman kaybı.

Back