• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul avrupa yakası doğum yapacak hastane arıyorum.. :(

aorta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
16
0
36
İstanbul
merhabalar.. 29. haftamın içindeyim şimdiye kadar takiplerime özel bir doktorda devam ediyordum. medical park bahçelievler hastanesinde doğum yaptırıyor kendisi. en son kontrole gittiğimde medical parkın artık sgk sözleşmesi olmadığını daha öncesinde normal doğumu 2200 liraya yaptırdığını ama artık sgk anlaşması olmadığı için fiyatın daha artacağını söyledi. devlet memuruyum es çalışanım yani. acaba bu parayı vermeye değer mi istanbula yeni taşındım hiçbir fikrim yok açıkçası.. tavsiye edebileceğiniz başka bir hastane var mı acaba. doktorum çok iyi memnunum aslında ama fiyat düşündürüyor beni..

merhabalar.. 29. haftamın içindeyim şimdiye kadar takiplerime özel bir doktorda devam ediyordum. medical park bahçelievler hastanesinde doğum yaptırıyor kendisi. en son kontrole gittiğimde medical parkın artık sgk sözleşmesi olmadığını daha öncesinde normal doğumu 2200 liraya yaptırdığını ama artık sgk anlaşması olmadığı için fiyatın daha artacağını söyledi. devlet memuruyum es çalışanım yani. acaba bu parayı vermeye değer mi istanbula yeni taşındım hiçbir fikrim yok açıkçası.. tavsiye edebileceğiniz başka bir hastane var mı acaba. doktorum çok iyi memnunum aslında ama fiyat düşündürüyor beni..

hiç değmez inanki ordan cıkan dr gidiyo başka hastanede calışıyo 500 e doğum yaptırıyo. sen hastanemi dr mu arıyorsun

doktorum başka hastaneye gitmediği için doktor da arıyorum aynı zamanda.. çok az zamanım kaldı çok tedirginim.. sezeryandan çok korkuyorum gereksiz sezeryana alınmak istemiyorum.. doktorun bu yöndeki politikası da önemli benim için

merhabalar...size tavsiyem eğer doktorunuzdan memnunsanız değiştirmeyin derim..bir tek o hastanede mi doğurtuyor?kendisi o hastanenin doktoruysa bir tek orada doğurtabilir ama özel muayenehanesi varsa her yerde doğurtabilir.ayrıca medical parkın sgk anlaşması niye bitmiş anlayamadım bi yanlışlık olmasın iyice bir araştırın.küçük özel hastanelerde doğurmanızı hiç tavsiye etmem.ama tabi bütçe de önemli.avcılar hospitalin iyi olduğunu duymuştum.bi araştırın isterseniz.inşallah sorunsuz bir doğum geçirirsiniz.sevgiler..

doktorum öyle dedi. tamamen özel artık dedi. 1 ay önce gitmiştim en son.. bir de medical park fatihte doğum yapan bir kişiden sancı odalarının 2 kişilik olduğunu falan duymuştum yakın zamanda. fiyatın pahalı olmasından daha çok sinirimi bozan da bu oldu aslında.. 2 kişilik odada kalmak istemiyorum 1 gün bile olsa

ben göztepe medical parkta doğum yaptım bundan 3 yıl önce
ozamanlar ssk anlaşması vardı normal doğum 1000 tlydi
ben normalde avrupa yakasındayım ama burda istediğim gibi bir hastane ve doktor bulamayınca oraya devam etmiştim doğumumda orda oldu çokta memnun kaldım
sancı odaları tek kişilikti ozaman şimdi nasıl bilmiyorum ama bende şimdi 2. gebeliği düşünüyorum
yanlız fiyatlar dudak uçuklatıcak derecede olmuş fazlaca abartı bence
bu sefer gidemem oraya hem çalışmıyorum hemde hastane uzak kızım var bırakıp gidemem
burda bir hastane arıyorum bende :50:

doktorum öyle dedi. tamamen özel artık dedi. 1 ay önce gitmiştim en son.. bir de medical park fatihte doğum yapan bir kişiden sancı odalarının 2 kişilik olduğunu falan duymuştum yakın zamanda. fiyatın pahalı olmasından daha çok sinirimi bozan da bu oldu aslında.. 2 kişilik odada kalmak istemiyorum 1 gün bile olsa

canım merhaba gece aklıma iki hastane daha geldi.bahçelievlerdeki medicanada Düzgün bey var.iyi bir doktordur tavsiye ederim.bir de ben kızımı Nisa hastnesinde doğurmuştum,yenibosnada ve çok memnun kalmıştım fiyatları da çok uygundu.hiçbişeye sinirini bozma şekerim relax ol fazla ağırlaşmadan hastane ve dr olayını hallet derim ben..kolay gelsin..

Back