İstanbul Avrupa yakası devlette burun estetiği yaptıran varmiii

Ipekygh

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
5
0
1
32
Merhaba arkadaşlar ben İstanbul Avrupa yakasında devlette burun estetiği olmak istiyorum gerçekten burnum sıkıntıli daha önce kbbye gittiğimde kemik eğriliği ve burun ucum aşırı düşük ameliyat olman lazım çünkü ictende çok dar tıraşlanmasi lazım demişlerdi ama 6 yıl oluyor ve ben daha yeni ameliyat olmaya karar veriyorum onerebileceginiz İstanbul Avrupa yakası özellikle varsa doktor bekliyorum

Dr. Enes Yiğit’e bir bak istersen. Baya tanıdığım bu doktora ameliyat oldu. Ameliyat tarihlerini çok geç veriyor.

Dr. Enes Yiğit’e bir bak istersen. Baya tanıdığım bu doktora ameliyat oldu. Ameliyat tarihlerini çok geç veriyor.
Ne kadar geç veriyor? Ben bı yerde okumuştum ne zaman gitsem asistanı var kendisi yok denilmişti bu konu hakkında bilginiz var mı

Ne kadar geç veriyor? Ben bı yerde okumuştum ne zaman gitsem asistanı var kendisi yok denilmişti bu konu hakkında bilginiz var mı
O kadar talep var ki sanırım şuan 2024 için tarih veriyor. Ben kendisine çok muayeneye gittim hiç asistanını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…