• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları İstanbul avrupa yakası çocuk doktoru tavsiyesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melocl

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
62
24
288
Merhabalar,

2 yaşında bir oğlum var. Başlarda gop Avrasya Hastanesi’nde Ahmet doktora götürüyordum orada doğum yaptığım için ama artık başka bir doktora götürmek istiyorum. Belirli bir hastalığı yok ama cildi özellikle yanakları pütür pütür bir süredir. Mustela nemlendirici kullanıyorum ancak bir geçiyor bir geçmiyor gibi. O yüzden doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Bahçelievlerde vahap öney var tek kelimeyle muhteşem bir doktor, özel muayenesi var maddi durumunuz iyiyse götürebilirsiniz

Yeni iklim hastanesi Neslihan Sipahier bizim doktorumuz ve gayet memnunum. Tavsiye ederim.

Merhabalar,

2 yaşında bir oğlum var. Başlarda gop Avrasya Hastanesi’nde Ahmet doktora götürüyordum orada doğum yaptığım için ama artık başka bir doktora götürmek istiyorum. Belirli bir hastalığı yok ama cildi özellikle yanakları pütür pütür bir süredir. Mustela nemlendirici kullanıyorum ancak bir geçiyor bir geçmiyor gibi. O yüzden doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Bilge de varmış 1 doktor arayıp sorun isterseniz ama cildiyeye gitseniz yardımcı olmazlar mı? Geçmiş olsun.

Bezmialem Emel Hanım, aynı sorun benim oğlumda da olmuştu,eczaneden karışık bir ilaç reçetesi verdi 3-4 güne geçmişti.

Bilge de varmış 1 doktor arayıp sorun isterseniz ama cildiyeye gitseniz yardımcı olmazlar mı? Geçmiş olsun.
Cildiyeye de götürsem hangi doktor iyidir bilemiyorum:( deneme tahtası olsun istemiyorum o yüzden aslında Doktorundan memnun olan arkadaşlar tavsiyede bulunursa ben de ona göre bir götüreyim istiyorum. Belki doktor yönlendirir diye düşündüm. Bilge’deki doktoru bir araştıracağım teşekkür ederim .

Bezmialem Emel Hanım, aynı sorun benim oğlumda da olmuştu,eczaneden karışık bir ilaç reçetesi verdi 3-4 güne geçmişti.
Bezmialem alibeyköydeki yerinde mi? Yoksa vatan caddesinin ordaki büyük hastanede mi acaba? Yerlerini biliyorum ama hiç gitmedim o yüzden çocuk nerede hiç bilmiyorum:(

Goturebilsem murat palabiyik a gotururum bayiliyorum instagramdan ve goturen arkadaslarimdan biliyorum.. ama ben anadolu yakasindayim