Çocuk Hastalıkları İstanbul avrupa yakası çocuk doktoru önerisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

DemetDemirtas

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2020
27
15
8
35
Merhabalar,
Avrupa yakasına yeni taşındım Kağıthane-levent tarafına, önerebileceğiniz çocuk doktoru varmıdır ?
Şuan daha 15 günlük bebeğim, ilgili detaycı memnun oldugunuz doktor tavsiyesi istiyorum

Merhaba muayene ücreti nedir acaba bilginiz var mı ortalama fiyat nedir ? Bütçem yeterse gitmek istiyorum sürekli hastalanmalarından bıktım ama malum durumlarda ortada buradan yazmak istemezseniz mesaj atar mısınız

Merhaba muayene ücreti nedir acaba bilginiz var mı ortalama fiyat nedir ? Bütçem yeterse gitmek istiyorum sürekli hastalanmalarından bıktım ama malum durumlarda ortada buradan yazmak istemezseniz mesaj atar mısınız
Size efsane olan nesim eskinazis’i oneririm. İlgilidir, detaycidir ama size yansitmaz ama cocugu gorur girmez teshisi koyacak kadar bilgili ve tecrubelidir. Kisacasi bence efsane

Merhaba, benim cocuklarim eski hastasi ve kardes indirimi falan aliyorlar o yuzden arayip muayenehanesini sormaniz daha saglikli olur diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…