• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakasında Perinatolog ve İyi Kadın Doğum Doktor Arıyorum ACİLLLLLLL

aynen var mı bilgisi olan?
Ben buraya yazdıktan sonra gittim canım... Evet alanında uzman ama hasta psikolojisinden pek anlamıyor, direkt en kötüsünü söylüyor. Ama lazer falan yapılacaksa çok iyi olduğunu söylüyorlar o konuda.

Gebelik takibimi ve dogumu Alkan hoca yaptı. İkili testte ki testim riskli çıktığı halde (30 da 1) için rahat olsun önemli olan ultrason ölçümleri dir dedi. Ona güvendim, ama bebeğim down sendromlu ve kalbinde delikle doğdu.9 ay boyunca neye baktı bilmiyoruz. Acaba onun içi rahat mı şimdi. Doğumdan 3saat sonra öğrendim bebeğimin sağlıklı olmadığını

Ben Prof. dr. Alkan YILDIRIM'A gidiyorum. Çapa'da Perinatoloji bölümünde öğretim görevlisi. Muayenehanesi Bahçelievler'de. Benim de düşüklerim olduğundan durumum riskli tüm takiplerimi o yapıyor doğumuma da kısmetse o girecek. Tam anlamıyla güveniyorum kendisine ve riskli gebelik uzmanı arayanlara şiddetle tavsiye ederim...
Merhaba çok uzun zaman geçmiş ama Alkan Bey den memnun kaldınız mı? Gitmeyi düşündüklerim arasında kendisi de var. Sürekli takip için.

Gebelik takibimi ve dogumu Alkan hoca yaptı. İkili testte ki testim riskli çıktığı halde (30 da 1) için rahat olsun önemli olan ultrason ölçümleri dir dedi. Ona güvendim, ama bebeğim down sendromlu ve kalbinde delikle doğdu.9 ay boyunca neye baktı bilmiyoruz. Acaba onun içi rahat mı şimdi. Doğumdan 3saat sonra öğrendim bebeğimin sağlıklı olmadığını
Canım geçmiş olsun. Allah bebeğine sağlık şifa kolay bir hayat versin inşallah.
Doğumdan sonra size bununla ilgili birşey söylemedi mi peki hiç? Gerçi söylese ne olacak ama ne bileyim doktor olarak vicdani açıdan nasıl değerlendirdi acaba?

Back
X