- Konu Sahibi prensestubis
Bu arada Alkan bey istediğiniz hastaneye gidiyor. Ama Ataköy hastanesi ve Vital Hospital en uygun olanlarıydı fiyat açısından. ben Vital'de doğum yaptım, hastaneden de memnun kaldım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar İstanbul 4.Leventte oturuyorum. Acil iyi bir kadın doğum doktoru ve perinatolog bulmam lazım. Ben bir türlü bulamadım.Gittiklerim hep paragöz yada ilgisizlerdi. Varmı tavsiye edeceğiniz birileri. En son gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Bir sürü şey saydı ama hepsi kendi dilinde anlattı. İşinin uzmanı bir doktor arıyorum şimdi.Lütfen yardım edin.
Bu arada Alkan bey istediğiniz hastaneye gidiyor. Ama Ataköy hastanesi ve Vital Hospital en uygun olanlarıydı fiyat açısından. ben Vital'de doğum yaptım, hastaneden de memnun kaldım...
Arkadaşlar İstanbul 4.Leventte oturuyorum. Acil iyi bir kadın doğum doktoru ve perinatolog bulmam lazım. Ben bir türlü bulamadım.Gittiklerim hep paragöz yada ilgisizlerdi. Varmı tavsiye edeceğiniz birileri. En son gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Bir sürü şey saydı ama hepsi kendi dilinde anlattı. İşinin uzmanı bir doktor arıyorum şimdi.Lütfen yardım edin.
Ben Prof. dr. Alkan YILDIRIM'A gidiyorum. Çapa'da Perinatoloji bölümünde öğretim görevlisi. Muayenehanesi Bahçelievler'de. Benim de düşüklerim olduğundan durumum riskli tüm takiplerimi o yapıyor doğumuma da kısmetse o girecek. Tam anlamıyla güveniyorum kendisine ve riskli gebelik uzmanı arayanlara şiddetle tavsiye ederim...
5 gün önce Vital hospitalde Alkan Bey doğumumu gerçekleştirdi. İnanılmaz rahat hatta bana göre eğlenceli bir doğumdu mükemmel duygular yaşadım. Çünkü Alkan beye ben çok güvendim ve güvenimi hiç sarsmadı. Aynı gün ayağa kalktım hala ayaktayım :) Rabbime şükürler olsun beni onunla karşılaştırdı. Tekrar hamile kalsam yine ona gider güle oynaya doğum yaparım.
(0212) 553-01-06
(0212) 506-94-94
telefon muayenehanesinin. Bakırköy'den Bahçelievler Çalışlar caddesine ilerlerken sağda bir avizeci var onun üzerinde. Ulaşım çok kolay.
Ben doğum yaptım oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Sezeryen doğum yaptım ve ertesi gün hiç doğum yapmamış gibiydim. Alkan Bey harika bir doktor olmasının etkisi vardır eminim. Kuzenim de Ona gidiyo benim memnuniyetimden dolayı onu seçti. İkimiz de çok memnun kaldık. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ama doktora güven çok önemli stressiz bir hamilelik geçirebilmek için doktora güven şart...
(0212) 553-01-06
(0212) 506-94-94
telefon muayenehanesinin. Bakırköy'den Bahçelievler Çalışlar caddesine ilerlerken sağda bir avizeci var onun üzerinde. Ulaşım çok kolay.
Ben doğum yaptım oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Sezeryen doğum yaptım ve ertesi gün hiç doğum yapmamış gibiydim. Alkan Bey harika bir doktor olmasının etkisi vardır eminim. Kuzenim de Ona gidiyo benim memnuniyetimden dolayı onu seçti. İkimiz de çok memnun kaldık. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ama doktora güven çok önemli stressiz bir hamilelik geçirebilmek için doktora güven şart...
arkadaşlar alkan yıldırıma kısa zaman önce giden varmı ? nasıl bir doktor ? birde muayene ve doğum ücreti hakkında bilgi verebilirmisiniz sürekli takip yapıyomu bilgi verirseniz çok sevinirim lütfen acill...
Alkan bey çok iyi bir doktor. Ben özel bir hastaneye gidiyordum, ikili test için Alkan beye gittim ve ondan beridir gebelik takibimi kendisi yapıyor. Diğer hastaneye devam etmek istemedim çünkü 10-15 dk kadar bir süre ayırıyorlar soru soruyorsunuz acele acele cevap veriyorlar sizde doğru düzgün bilgi alamıyorsunuz. Alkan beye gidecekseniz hiç tereddüt etmeyin. Muayene ücreti 300tl oldu nakit öderseniz ufak bir indirim olur muayenehaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz. Ayda bir muayene olucaksınız zaten. Doğum ücretini kendisiyle konuşursunuz.