• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakasında Perinatolog ve İyi Kadın Doğum Doktor Arıyorum ACİLLLLLLL

Bu arada Alkan bey istediğiniz hastaneye gidiyor. Ama Ataköy hastanesi ve Vital Hospital en uygun olanlarıydı fiyat açısından. ben Vital'de doğum yaptım, hastaneden de memnun kaldım...

Arkadaşlar İstanbul 4.Leventte oturuyorum. Acil iyi bir kadın doğum doktoru ve perinatolog bulmam lazım. Ben bir türlü bulamadım.Gittiklerim hep paragöz yada ilgisizlerdi. Varmı tavsiye edeceğiniz birileri. En son gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Bir sürü şey saydı ama hepsi kendi dilinde anlattı. İşinin uzmanı bir doktor arıyorum şimdi.Lütfen yardım edin.

Şiddetle tavsiye ediyorum Doc.Dr.Cem Batukan

5 gün önce Vital hospitalde Alkan Bey doğumumu gerçekleştirdi. İnanılmaz rahat hatta bana göre eğlenceli bir doğumdu mükemmel duygular yaşadım. Çünkü Alkan beye ben çok güvendim ve güvenimi hiç sarsmadı. Aynı gün ayağa kalktım hala ayaktayım :) Rabbime şükürler olsun beni onunla karşılaştırdı. Tekrar hamile kalsam yine ona gider güle oynaya doğum yaparım.

Bu arada Alkan bey istediğiniz hastaneye gidiyor. Ama Ataköy hastanesi ve Vital Hospital en uygun olanlarıydı fiyat açısından. ben Vital'de doğum yaptım, hastaneden de memnun kaldım...

Bende orda yaptım doğumumu ama Didem hn.la oranın dr u hala da giderim çok memnunum çok şeker güvenilir bir dr.dur..

Arkadaşlar İstanbul 4.Leventte oturuyorum. Acil iyi bir kadın doğum doktoru ve perinatolog bulmam lazım. Ben bir türlü bulamadım.Gittiklerim hep paragöz yada ilgisizlerdi. Varmı tavsiye edeceğiniz birileri. En son gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Bir sürü şey saydı ama hepsi kendi dilinde anlattı. İşinin uzmanı bir doktor arıyorum şimdi.Lütfen yardım edin.

gaziosmanpaşa küçükköyde hakan sever çok iyi bir kadın doğum uzmanıdır tavsiye ederim.

Ben Prof. dr. Alkan YILDIRIM'A gidiyorum. Çapa'da Perinatoloji bölümünde öğretim görevlisi. Muayenehanesi Bahçelievler'de. Benim de düşüklerim olduğundan durumum riskli tüm takiplerimi o yapıyor doğumuma da kısmetse o girecek. Tam anlamıyla güveniyorum kendisine ve riskli gebelik uzmanı arayanlara şiddetle tavsiye ederim...

merhaba emi alkan bey çapada demişsin gerçi aradan biraz zaman geçmiş ama hala ordamı bilgin varmı?? perinatologa gitmem lazım iki kez sezeryan oldum bebeklerimi kaybettim nereye gideceğimi şaırmış durumdayım inş. iyi insanlarla karşılaştırır Rabbim hepimizi

Kizlar Büyükcekmece kolan hastanesinde Altan beye giden var mı ayrıntılı ultrason için?
Adam profesör degilmis. Sadece uzman. Fakat 300 tl ücret istiyorlar.
Doktorum ya kolan hastanesi yada halkali kanuni s s hastanesine git dedi.
Giden var mi Altan beye?
Fikirleriniz neler?:kkk:

5 gün önce Vital hospitalde Alkan Bey doğumumu gerçekleştirdi. İnanılmaz rahat hatta bana göre eğlenceli bir doğumdu mükemmel duygular yaşadım. Çünkü Alkan beye ben çok güvendim ve güvenimi hiç sarsmadı. Aynı gün ayağa kalktım hala ayaktayım :) Rabbime şükürler olsun beni onunla karşılaştırdı. Tekrar hamile kalsam yine ona gider güle oynaya doğum yaparım.

Merhaba, ben de Alkan bey den randevu aldım ama ikili testimi yaptırmak için.
Doğumun nerede ve hangi doktorla olucağına karar veremedim. Sizin fikrinizi almak isterim.
Acaba sezeryan doğum mu yaptınız, Vital hospital dan memnun kaldınız mı, temizlik ve çalışanların tutumu nasıldı?
Bir de doğumda hastaneye ve Alkan beye ne kadar ödeme yaptınız ?

(0212) 553-01-06
(0212) 506-94-94

telefon muayenehanesinin. Bakırköy'den Bahçelievler Çalışlar caddesine ilerlerken sağda bir avizeci var onun üzerinde. Ulaşım çok kolay.

Ben doğum yaptım oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Sezeryen doğum yaptım ve ertesi gün hiç doğum yapmamış gibiydim. Alkan Bey harika bir doktor olmasının etkisi vardır eminim. Kuzenim de Ona gidiyo benim memnuniyetimden dolayı onu seçti. İkimiz de çok memnun kaldık. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ama doktora güven çok önemli stressiz bir hamilelik geçirebilmek için doktora güven şart...

merhaba,
Alkan bey ile doğum yaptığınızı okudum.
Size doğumunuzla ilgili bişeyler sormak istiyorum.

Hangi hastanede doğumuzu gerçekleştirdiniz ve hastaneden memnun kaldınız mı?

Hastaneye ve Alkan beye ne kadar ödeme yaptınız acaba ?

Lütfen "Op. Dr. Cihangir Yılanlıoğlu / Memorial" başlıklı yazıya bakın arkadaşlar.

Ben zarar gördüm. Takipsizliği yüzünden yok yere iki tüpümden birini kaybettim, çocuk sahibi olma şansım %50'ye indi.

Siz de aynı mağduriyeti yaşamayın.

Doktorunuzu mutlaka araştırın ve yorumlarınızı internette paylaşın.

Kızlar merhaba bende hem 2li tarama testim için birkaç gün içinde Dr bulmam gerekiyor hem de doğuma kadar memnun kalıp devam edebileceğim bir Dr önerisi lütfen, bir arkadasım Prof Dr Bülent Baysalı önerdi siz ne dersiniz istanbul florence da kendisi....

(0212) 553-01-06
(0212) 506-94-94

telefon muayenehanesinin. Bakırköy'den Bahçelievler Çalışlar caddesine ilerlerken sağda bir avizeci var onun üzerinde. Ulaşım çok kolay.

Ben doğum yaptım oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Sezeryen doğum yaptım ve ertesi gün hiç doğum yapmamış gibiydim. Alkan Bey harika bir doktor olmasının etkisi vardır eminim. Kuzenim de Ona gidiyo benim memnuniyetimden dolayı onu seçti. İkimiz de çok memnun kaldık. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ama doktora güven çok önemli stressiz bir hamilelik geçirebilmek için doktora güven şart...

Merhaba oncelikle gule gule buyutun bebeginizi Allah saglikli uzun omur versin :)) Bende Alkan Yildirim a gidiyorum ve inanilmaz memnunum. Benim doguma daha var o yuzden konusmadik ama merak ediyorum ve butcemi bir nebze olsun hazirlamak istiyorum :)) vitalde ne kadara dogum yaptiniz ve Alkan beye dogum ucreti ne kadar ucret odediniz. Bunlari dusunup acaba kaca cikariz diye uykularim kaciyor ;)) yardim lutfennnnn :)

arkadaşlar alkan yıldırıma kısa zaman önce giden varmı ? nasıl bir doktor ? birde muayene ve doğum ücreti hakkında bilgi verebilirmisiniz sürekli takip yapıyomu bilgi verirseniz çok sevinirim lütfen acill...

Az önce paylaştığım bu bilgiyi size de yollamak istiyorum. Doktor arıyorsanız kesinlikle tavsiye edeceğim isim Doç. Dr Faruk Abike.
Son zamanlarda etraftan öneri aldığım bir doktordu ve gerçekten dedikleri gibi iyi bir doktor ve insan olduğunu düşünüyorum. Bir kere direk güven uyandıran bir tipi var. Gereksiz müdahalelere de karşı. Kendisine whatsapp'ten bile ulaşıp soru sorabiliyorum :) bir de daha önce Ankara'da çalışmış, ordan Istanbul'a onun için gelen bir hastasıyla da bekleme odasında sohbet ettim. Ankara'da iyi tanınmış bir doktormuş. Evlenince gelmiş. Neyse deneyin derim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Söylemeyi unuttum şişlideki Istanbul Florence Nightingale'de çalışıyor :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar alkan yıldırıma kısa zaman önce giden varmı ? nasıl bir doktor ? birde muayene ve doğum ücreti hakkında bilgi verebilirmisiniz sürekli takip yapıyomu bilgi verirseniz çok sevinirim lütfen acill...

Alkan bey çok iyi bir doktor. Ben özel bir hastaneye gidiyordum, ikili test için Alkan beye gittim ve ondan beridir gebelik takibimi kendisi yapıyor. Diğer hastaneye devam etmek istemedim çünkü 10-15 dk kadar bir süre ayırıyorlar soru soruyorsunuz acele acele cevap veriyorlar sizde doğru düzgün bilgi alamıyorsunuz. Alkan beye gidecekseniz hiç tereddüt etmeyin. Muayene ücreti 300tl oldu nakit öderseniz ufak bir indirim olur muayenehaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz. Ayda bir muayene olucaksınız zaten. Doğum ücretini kendisiyle konuşursunuz.

Alkan bey çok iyi bir doktor. Ben özel bir hastaneye gidiyordum, ikili test için Alkan beye gittim ve ondan beridir gebelik takibimi kendisi yapıyor. Diğer hastaneye devam etmek istemedim çünkü 10-15 dk kadar bir süre ayırıyorlar soru soruyorsunuz acele acele cevap veriyorlar sizde doğru düzgün bilgi alamıyorsunuz. Alkan beye gidecekseniz hiç tereddüt etmeyin. Muayene ücreti 300tl oldu nakit öderseniz ufak bir indirim olur muayenehaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz. Ayda bir muayene olucaksınız zaten. Doğum ücretini kendisiyle konuşursunuz.

yardımcı olduğunuz için çok teşekkürederimm.

Alkan beyin muayenesi 2.katta oldugu söylendi. Asansör yokmuş, çıkması zor olmuyor mu?
Birde doğumları nerede yapıyor.

Ayrıntılı ultrason yaptıranlar var mı aramızda? İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz ve memnun kaldığınız (mümkünse bayan) perinatoloji uzmanı var mı? özel muayenehane,özel hastane, eğitim ve araştırma hastanesi yada devlet hastanesi ?? Teşekkür ediyorum cevaplarınız için:KK25:

Back
X