• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakasında Perinatolog ve İyi Kadın Doğum Doktor Arıyorum ACİLLLLLLL

prensestubis

Gülücüğüm kocişim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
211
0
96
42
İstanbul
Arkadaşlar İstanbul 4.Leventte oturuyorum. Acil iyi bir kadın doğum doktoru ve perinatolog bulmam lazım. Ben bir türlü bulamadım.Gittiklerim hep paragöz yada ilgisizlerdi. Varmı tavsiye edeceğiniz birileri. En son gittiğimde doktor bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Bir sürü şey saydı ama hepsi kendi dilinde anlattı. İşinin uzmanı bir doktor arıyorum şimdi.Lütfen yardım edin.

Çok geçmiş olsun. Allah sabrını ve şifasını versin. para için yapılıyorsa yapanında cezasını versin. ,
İçinizi rahat tutmaya çalışın. Neler deniyor, ne sağlıklı bebekler doğuyor.
Maslak acıbadem de Cem batukan, Bakırköy acıbademde Özlem Pata. Hamileliğim süresince ikisine de tavsiye üzeri ile gittim. Gidenler gibi gayet memnun kaldım.

Detaylı ultrasona Atıl Yüksel'e gidebelirisin ama kendisi gebelik takibi yapmıyo sadece detaylıya bakıyo.Onun üstüne yokmuş bu detaylıda bir numaraymış.Devam lı gidebileceğin birini arıyosan Nişantaşı'nda Hayri Ermiş var.O da iyi bir doktor.Kendi doktorumu da tavsiye ederdim ama perinatalog değil.Bülent Faka idi benim doktorum çooook memnun kaldım.

Teşekkür ederim kızlar. Araştırıyorum hala. Ben devamlı gidebileceğim bir doktorda olsun istiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Merhaba,

Umarım korkulacak bir şey yoktur. Nişantaşında Prf. Dr.Atıl Yüksel hoca var, çok iyidir aynı şekilde Bakırköyde Dç.Dr. Ahmet Gül. ikisi de perinatalog, Atıl Bey'in gebelik takibi yapmadığını biliyorum, Ahmet Bey'den emin değilim. Ulaşım problem olmayacaksa bu ikisinden birisi ile görüşebilirsin. Sevgiler,aylin

Canım bildiğim peritanaloglarf gebelik takibi yapmıyorlar..Cihat hoca taksimde cihat şen bende 20. haftamda kendisine gitmiştim. Karşıda doktor bilmiyorum ...

Prof.Dr.Recep Has; alanında tecrübeli ve başarılı, yüksek riskli doğum yönünde yoğunlaşmış bi doktor, gayet iyi ve güleryüzlü, rahatlıkla gidebilirsiniz, tavsiye edilir... Muayenehanesi şişli-osmanbey de...

Ben Prof. dr. Alkan YILDIRIM'A gidiyorum. Çapa'da Perinatoloji bölümünde öğretim görevlisi. Muayenehanesi Bahçelievler'de. Benim de düşüklerim olduğundan durumum riskli tüm takiplerimi o yapıyor doğumuma da kısmetse o girecek. Tam anlamıyla güveniyorum kendisine ve riskli gebelik uzmanı arayanlara şiddetle tavsiye ederim...

Ben Prof. dr. Alkan YILDIRIM'A gidiyorum. Çapa'da Perinatoloji bölümünde öğretim görevlisi. Muayenehanesi Bahçelievler'de. Benim de düşüklerim olduğundan durumum riskli tüm takiplerimi o yapıyor doğumuma da kısmetse o girecek. Tam anlamıyla güveniyorum kendisine ve riskli gebelik uzmanı arayanlara şiddetle tavsiye ederim...

Yıllar önce arkadaşım çalışırdı yanında ve şehir dışına gitmesi gerekti.3 günlüğüne ben bakmıştım yerine.
Bu kadar mı tatlı,beyefendi,kibar biri olabilir..
3 gün çalışmıştım kendisiyle çok ta işinin ehli biri gerçekten has bir prof.tur..Muayenehanesi dolup dolup taşar..

Haa bir de Bakırköy Devlet Hastanesi'nde Atilla Çankaya süper bir perinatolog'tur yoğun tavsiyeler alır..

Yıllar önce arkadaşım çalışırdı yanında ve şehir dışına gitmesi gerekti.3 günlüğüne ben bakmıştım yerine.
Bu kadar mı tatlı,beyefendi,kibar biri olabilir..
3 gün çalışmıştım kendisiyle çok ta işinin ehli biri gerçekten has bir prof.tur..Muayenehanesi dolup dolup taşar..

Haa bir de Bakırköy Devlet Hastanesi'nde Atilla Çankaya süper bir perinatolog'tur yoğun tavsiyeler alır..

Gerçekten de öyle. Bbenimle birlikte üzüldüğünü hissediyorum. Mutluluğumu da paylaşıyo, yani sadece doktor değil insani yönüyle de beni etkiledi. Bugünlere geldik çok şükür bebişimle, ve içim çok rahat. Ama bu rahatlığımın sebebi Alkan Bey'in yaklaşımı ve bilgisine çok güvenmemden ileri geliyo...

Canım Alkan beyle ilgili biraz detay verebilir misin lütfen. Muayene ücreti ne kadar ve hangi hastanede doğum yaptırıyor? Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba,
Mecidiyeköy'de Dr. Fehmi Yazıcıoğlu nasıldır? Detaylı ultrason için ondan randevu almayı düşünüyorum. Daha önce kendisine giden var mı?

Canım Alkan beyle ilgili biraz detay verebilir misin lütfen. Muayene ücreti ne kadar ve hangi hastanede doğum yaptırıyor? Teşekkür ederim.

Benim gebeliğimle de Alkan Bey ilgileniyor.Kanamam vardı ve düşük tehlikesi geçiriyordum.Bir doktor önerdi bana Alkan Bey'i.Ondan da öneren doktordan da Allah razı olsun.2 doktor değiştirdim kendisine gelene kadar ve onu tanıdıktan sonra kimseyi aramadım.İnsanı çok rahatlatıyor ben onun muayenehanesinde huzur buluyorum. Psikolojimden çok iyi anlıyor.Açıklamalarımı uzun uzun alıyorum. Henüz 11 haftalığım o sebeple doğum ile ilgili konuşmak için erken dedi.Herşeyi zamanı gelince konuşmasından ayrıca mutlu oluyorum.Sanırım özel ataköy hastanesi ile anlaşması olabilir.Dediğim gibi doğumu konuşmuyoruz.Ona çok güveniyorum.Hem ben hem doktor sevmeyen eşim :) Muayenesi 250 tl.

Selam arkadaşlar, benimde bir oerinatologa ihtiyacim var yani 2 dusuk yaptim rn son doktor sonuclari perinatologa gostermemi istedi taniginiz bayan perinatolog var mi? Ya da muayeneye gidince ne yapiyor ztn tahlilerimi yaptirdim genetik uzmani ve bi kac kadin dogumcu onemli degil dediler ama yinede bir perinataloga goster deyince tereddutte ayni seyelri yasamak ismeyorum aydinlatirsaniz bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim...

Selam arkadaşlar, benimde bir oerinatologa ihtiyacim var yani 2 dusuk yaptim rn son doktor sonuclari perinatologa gostermemi istedi taniginiz bayan perinatolog var mi? Ya da muayeneye gidince ne yapiyor ztn tahlilerimi yaptirdim genetik uzmani ve bi kac kadin dogumcu onemli degil dediler ama yinede bir perinataloga goster deyince tereddutte ayni seyelri yasamak ismeyorum aydinlatirsaniz bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim...

Merhaba,

Haklarında bilgi sahibi değilim ama bayan peritanolog sorduğunuz için cevap veriyorum.

Marmara Üniversitesi'nde Zehra Neşe Kavak (Academic Hospital'dan da ulaşabilirsiniz).

Florence Nightingale Hastaneleri'nden Alin Başgül Yiğiter (haftanın belli günleri Gayrettepe Florence Nightingale, diğer günlerde ise artık ismi İstanbul Bilim Üniversitesi Uygulama Hatanesi olarak değişen Avrupa Florence Nightingale Hastanesi'nde).

Acıbadem Fulya Hastanesi'nden Derya Eroğlu.

Kendiniz ve bebeğiniz için en doğru doktorla devam etmeniz dileği ile,

kızlar bahçelievlerde özel ataköy hastanesinde dalga hoca varmışsoy ismini bilmiyorum ben avcılardayım bahçelievler bana yakın bi kaç kişiden duyunca ona yöneldim dalga bey hakkında bilgisiolan varmı sürekli dr değişmek istemiyorum baştan bi tane olsun o devam etsin bi yardımcı olun bana ve bebeğime lütfen

Canım rica etsem bana ulaşabilecegim telefon numaralarını verebilirmisin B.evlerde tam olarak nerede acaba ?

Canım rica etsem bana ulaşabilecegim telefon numaralarını verebilirmisin B.evlerde tam olarak nerede acaba ?

(0212) 553-01-06
(0212) 506-94-94

telefon muayenehanesinin. Bakırköy'den Bahçelievler Çalışlar caddesine ilerlerken sağda bir avizeci var onun üzerinde. Ulaşım çok kolay.

Ben doğum yaptım oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Sezeryen doğum yaptım ve ertesi gün hiç doğum yapmamış gibiydim. Alkan Bey harika bir doktor olmasının etkisi vardır eminim. Kuzenim de Ona gidiyo benim memnuniyetimden dolayı onu seçti. İkimiz de çok memnun kaldık. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ama doktora güven çok önemli stressiz bir hamilelik geçirebilmek için doktora güven şart...

Back
X