• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Burcinak

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
258
165
23
30
Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim bir gebelik yaşadım 8.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum. 1 sene oldu şimdi trkrar çocuk düşünüyoruz 5 aydr deniyoruz olmuyo ve gittiğim doktoru değiştiricrm sonuç alamıyorum ne olur tecrübeli olanlar yardımcı olabilirmi? Herhangi bir problemim yok 2 ay önce prolaktinim yüksekti şuan normale döndü ilaçla .Her seferinde 200 tlye yakın muayenesine para ödüyorum medical parkta doktorum fakat sonuç yok.Elbet bir gün olucak modunda sonuçta bir kere kaldın hamile dedi tabiki öyle elbet bir zamanı var ama insan üzülüyo yinede :( Sadece her ay yumurtlamysun büyük ihtimal dedi.Bazı kadınlar öyledir genelde dedi .Klomen kullandırdı ümt verdi fakat yine sonuç hüsran ne olur yardımcı olurmusunuz? Allahım isteyen herkese nasip etsin rabbim eli ayağı düzgün sağ salim alalım kucağımıza inşallah :KK43:

Son düzenleme:
Bende canim arastiriyorum doktor fiyatida uygun olsun istiyorum esenyurtta bir yasli doktor varmis cok bilgili arkadasimin yengesi gidiyor muayene 50 imis bende beylikduzunde gitmistim oda uygundu ama hormon testine gitmek istiyorum nereye gitsem bilemedim.

Yenibosna safa hastanesi, dr semra çapar tavsiye ederim. Bende tavsiye uzerine gittim. Güler yüzlü ve problemini detaylariyla anlatip bilgi veriyor.

Yenibosna safa hastanesi, dr semra çapar tavsiye ederim. Bende tavsiye uzerine gittim. Güler yüzlü ve problemini detaylariyla anlatip bilgi veriyor.
Canim ucretlendirmesi nasil ben hormon testi yaptirmak istiyorum sen sadece muayenemi olmustun.

Canım merhaba bende gopta oturuyorum iyi bir kadın doğum doktoru buldunmu? Bende araştırıyorum yeni hamileyim şimdi msjına rastladım bilgi verirsen sevinirim
Henüz gebelik falan yok ama evet 500 evler şafak hastanesi defne hanıma 2 arkadşım gitti ve çok memnun bir tanesi gebe kalamıyordu şuan hamile 2 ay içerisnde . Diğeride doğumuna kadar ondaydı fakat randevuları dolu biraz zor randevu almak canım . Arkadaşım telden irtb olduğu için alabildim bende . Birde gop şafakta esra hanımdan memnun olan arkadaşlarım var ama ben defneyi tercih ettim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Henüz gebelik falan yok ama evet 500 evler şafak hastanesi defne hanıma 2 arkadşım gitti ve çok memnun bir tanesi gebe kalamıyordu şuan hamile 2 ay içerisnde . Diğeride doğumuna kadar ondaydı fakat randevuları dolu biraz zor randevu almak canım . Arkadaşım telden irtb olduğu için alabildim bende . Birde gop şafakta esra hanımdan memnun olan arkadaşlarım var ama ben defneyi tercih ettim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Anladım canım tmm teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar, ben hamileliğimin ilerleyen haftasında bebeğimi kaybettim.. çok içim acıyor ama malesef elden hiçbirşey gelmiyor..
Canım Allahım inşallah hamile kalmayı tekrar nasip ederse bu sefer herşeyi çok ayrıntılı açıklayan, sadece benim soru sormamı beklemeden her muayenede ilgili bir şekilde beni bilgilendiren(ne de olsa bu konuda cahiliz yani bizim bildiğimizi düşünmemeliler..), güler yüzlü, işine değer veren, özellikle ben bir sıkıntı yaşadığımda ve aramak yada mesaj yazmak durumunda olduğumda beni mümkün olan en kısa zamanda aydınlatan bir doktor arıyorum. Gerçekten psikolojik olarak o kadar etkilendim ki ne doktorlara ne kendime güvenim kalmadı. Lütfen güzel tavsiyleriniz🙏🏼🙏🏼💐

Back