Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul Avrupa yakası da çok geniş ilçe belirtmeniz lazım çünkü Beylikdüzü de Sarıyer de bu yakada ama 2 saat yol sürüyor trafik zamanıMerhaba herkese
Öncelikle doğuma 3 ay kaldı ve İstanbul'a taşınacağız gibi duruyor. Avrupa yakasında özel hastane istiyorum fakat hem aşırı pahalı olmayan hemde iyi bir doktor öneriniz var mı ?
Semt ya da ilce belirtmezseniz cok verimli cevaplar alamazsinizMerhaba herkese
Öncelikle doğuma 3 ay kaldı ve İstanbul'a taşınacağız gibi duruyor. Avrupa yakasında özel hastane istiyorum fakat hem aşırı pahalı olmayan hemde iyi bir doktor öneriniz var mı ?
Bahçeli Medipol tercih ettim teşekkür ederimİstanbul Avrupa yakası da çok geniş ilçe belirtmeniz lazım çünkü Beylikdüzü de Sarıyer de bu yakada ama 2 saat yol sürüyor trafik zamanı
Bahçelievler Medipol tercih ettim teşekkür ederimSemt ya da ilce belirtmezseniz cok verimli cevaplar alamazsiniz
Ben de oraya bakacağım muayene ve doğum ücreti ne kadarmış bir de hangi doktora gittinizBahçeli Medipol tercih ettim teşekkür ederim
Muayene sigorta varsa 1800 yoksa 2250 , doğumda sigorta varsa 22 bin yoksa 40 bin dediler banaBen de oraya bakacağım muayene ve doğum ücreti ne kadarmış bir de hangi doktora gittiniz
Asiye uzun çok önerildi, arkadaşımda orada doğum yaptı o doktordan çok memnunmuş. O yüzden asiye hanıma aldım yarın randevum var , umarım iyidir.Ben de oraya bakacağım muayene ve doğum ücreti ne kadarmış bir de hangi doktora gittiniz
Ben de bugün hastaneleri gezdim sanırım bu hastane ile devam edicem nasıl geçti sizin muayene süreciAsiye uzun çok önerildi, arkadaşımda orada doğum yaptı o doktordan çok memnunmuş. O yüzden asiye hanıma aldım yarın randevum var , umarım iyidir.
Dün randevuya gittim , hastaneye bayıldık eşimle beraber. Hem çok ilgililer hem çok profesyonel bir hastane. Aynı zaman fiyat olarak çok uygun geldi bana. Asiye hanıma gittim gayet güler yüzlü ve ilgiliydi. Rize'deki doktorum daha ilgiliydi mesela ama Asiye hanıma da içim ısındıBen de bugün hastaneleri gezdim sanırım bu hastane ile devam edicem nasıl geçti sizin muayene süreci
Hastane önerisi arıyordum yorumunuza denk geldim . Doktorunuz numarasını veriyor mu sürekli ulaşabiliyor musunuzDün randevuya gittim , hastaneye bayıldık eşimle beraber. Hem çok ilgililer hem çok profesyonel bir hastane. Aynı zaman fiyat olarak çok uygun geldi bana. Asiye hanıma gittim gayet güler yüzlü ve ilgiliydi. Rize'deki doktorum daha ilgiliydi mesela ama Asiye hanıma da içim ısındı
Aynı hastanede benim gittiğim Reyhan hanım bana gece 12 de bile aklına bişi gelse mesaj atıyor sonuçlarını attım geçen 11 de ancak döndü çocuğu vs var ama acil durumlarda hemen dönüyor numarasını da ben istemeden risk var diye kendi verdi ben ondan razıyım düşünürseniz hastanede asiye hanım Fatma hanım Derya Hnm hepsi de çok tecrübeli ve iyilerHastane önerisi arıyordum yorumunuza denk geldim . Doktorunuz numarasını veriyor mu sürekli ulaşabiliyor musunuz
Sağolun aynı gruptayız hatırladınız mı beni bilmiyorum ama dün kırmızı kanamam oldu doktoruma yine ulaşamadım o yüzden çok üzgünüm ulaşabileceğim doktor arıyorumAynı hastanede benim gittiğim Reyhan hanım bana gece 12 de bile aklına bişi gelse mesaj atıyor sonuçlarını attım geçen 11 de ancak döndü çocuğu vs var ama acil durumlarda hemen dönüyor numarasını da ben istemeden risk var diye kendi verdi ben ondan razıyım düşünürseniz hastanede asiye hanım Fatma hanım Derya Hnm hepsi de çok tecrübeli ve iyiler
İsme bakmamıştım hatırladım valla ben sürekli ulaşıyorum sanırım orada da önermiştimSağolun aynı gruptayız hatırladınız mı beni bilmiyorum ama dün kırmızı kanamam oldu doktoruma yine ulaşamadım o yüzden çok üzgünüm ulaşabileceğim doktor arıyorum
Evet ben de randevu alıcam Reyhan hanımla devam edicem inşallah çok sağolun evime de çok yakın zatenİsme bakmamıştım hatırladım valla ben sürekli ulaşıyorum sanırım orada da önermiştim
Eşi de çok ünlü bir periantolog Recep has.. internette yorumları çok var. Normalde 2 ay öncesinden randevu vs alınıyor adamdan ama eşi bir sorun olursa ben ona yönlendiririm de dedi ikili üçlü testlerde vs benim yaş 39 olunca riskli tabiEvet ben de randevu alıcam Reyhan hanımla devam edicem inşallah çok sağolun evime de çok yakın zaten