istanbul avrupa kır düğünü

acemicadii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
199
33
98
Mayıs ayında düğün yapıcaz. Kır düğünü olsun istiyorum ama yağış ihtimali de düşündürüyor beni. kır düğünü yapanlar ya da yapmayı düşünenler mekan önerebilir mi?

Merhaba , bende kır yapacağım inşallah . Nerede oturuyorsunuz tam olarak yada tercih sebebi bir bölge var mı ?

Merhaba, eyüpte oturuyorum. Avrupa yakası düşünüyorum.
Hmm , ben küçükçekmece - büyükçekmece arası bazı mekanlarla görüştüm . Mart ayında 2015 Agustos ayı için fiyat almıştık ( dugun tarihimizi ertelemeden once ) kac kisilik olacagida onemli tabi ama ben sana favori mekanlarımı yazayım ; avcılar atapark , avcılar baler kır bahçesi , sinanoba daki obaclub , tepekent kanuni bahçe .
Ben buyuk ihtimalle balerde yapacagım :)

Bu bolgedeki ve bu mekanlar fiyatları 9 binden basliyor ve organizasyonu kendileri yapiyor . verdigim bolge araligindaki kalan diger bolgelerdeki mekanlar gercekten dudak uçuklatiyor , fiyatlar 20 binleri aşıyor ki gitmesem bile arayp konustum . Uzak kalmayacaksa buraları degeerlendirmeni tavsiye ediyorum .

cevap için teşekkürler. oralar uzak bana ya firuzköy de evita gölbaşı diye bir yerle irtibat kurmuştum. oraya da bakabilirsiniz:)

Mayıs ayında düğün yapıcaz. Kır düğünü olsun istiyorum ama yağış ihtimali de düşündürüyor beni. kır düğünü yapanlar ya da yapmayı düşünenler mekan önerebilir mi?

canım ben geçen sene kır düğünü yaptım. beyakozda. ama ağustos da yağmur yağdı. kesinlikle tavsiye etmem. sadece şunu tavsiye edeyim; kesinlikle kapalı alanı olan bir yer tutun.

yemekli 1 kişi alkolsüz yaklaşık 120 ile 200 tl arası + kdv bu yıl genel fiyat ortalaması uygunsa tanıdık çok yerler var, son fiyatlarını sorabilirm... ( tam tarih ve kişi sayısı istenen menü ve alınacak hizmetleri ile bildirmelisiniz ) DJ, Orkestra, Ses Işık Sistemi, Bando, Süslemede İstenenler, Nikah varsa bilgisi, yemek kırmızı et mi, tavuk veya balık mı gibi ayrıca alkol istiyor musunuz vs vs vs )

ben catalcada catalca mangal keyfi diye bir mekanda yapmıstım düğünümü cok güzel bir mekan taviye ederim. yaklasık 500-600 kişilik bşr mekan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…