Doğuma Hazırlık İstanbul Avrupa kadın doğum doktoru hastanesi öneri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bahary87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2019
5
1
1
34
Merhabalar 3 aylık hamileyim ancak hala bir hastaneye ya da doktora karar veremedim. Gebelik takibi için Avrupa yakasında şişli Sarıyer yakınlarında doktor önerilerinizi rica ediyorum.

Şişli Kolan international ‘da dr. Gürkan Gürsoy var. Tavsiye ederim gayet kibar ve hoş biri

Kesinlikle tavsiye edilip önerilmesi gereken bir doktor. İstanbul gibi bir yerde böyle bir hekim bulmak gerçekten çok zor.

Merhabalar 3 aylık hamileyim ancak hala bir hastaneye ya da doktora karar veremedim. Gebelik takibi için Avrupa yakasında şişli Sarıyer yakınlarında doktor önerilerinizi rica ediyorum.
Sisli memorial ahmet göçmen 1 kere gidin 9 ay iciniz rahat geçer

Dr. İsmet Gökçen. Kağıthane Merkez'de muayenehanesi var, (Şişli'ye yakın) çok güleryüzlü anlayışlı bilgili ilgili bir doktor ben çok memnunum.
Login • Instagram şu İnstagram postundan hastalarının yorumlarına bakabilirsiniz.

Merhaba ben de sariyerde oturuyorum. Ilk bebeğimde sariyer merkezde muayenehanesi olan Dr levent kıvrıkoğluna gittim çok memnun kaldım tavsiye ederim. Ama şimdi doğum sigortam var ve sigortamın geçerli olduğu özel hastanelerden birine gitmek istiyorum. Bana da tavsiye verirseniz memnun olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…