Merhaba arkadaşlar,
5 haftalık gebe olduğumu öğrendim bi hastanenin kadın doğum aciline gittim testler vs yapildi ama o bolumdeki doktorundan sekreterine hicbirisinden memnun kalmadim, ustten baktilar ve kendimi kotu hissettirdiler. Ustelik sabah 11:30da kan verdim 1 saat sonra gelin dediler, gittim daha hepsi cikmamis 2 gibi gelin dediler. 2yi 10 gece tekrar sordum ve yine 2 tane sonucugun daha cikmadigini daha sonra gelmem gerektigini soylediler. Bu sefer 17:20de gittim ve tabi ki yine sonuclar cikmamisti, yine uzun surecegi soylendi. Sonra 7:10 ta gittim sonuc yine ayni. Ayrica ben iceri girip sonuclari sordugumda odada olan yuzunu ve unvanini gormedigum bir kadin gulerek (ay bana sonuc demeyin!!) seklinde bi yorum yapti. Neyse 23:30da artik sonuclarimi yorumlatabildim fakat ben odada doktorla konusurken telefonu caldi ve 5 dakika aralksiz konustu ben karsisinda otururken. Biraz uzun anlattim kusura bakmayin, anlattim cunku tekrar boyle bi deneyim yasamayi doktorun dalga gecerce tavirlarina maruz kalmayi istemiyorum. O yuzden daha once devlet hastanesinde Kadin Dogum doktoruna gidenler, memnun oldugunuz sevdiginiz kotu davranmayan, yadirgamayan (evlilik disi olan gebeliklere karsi ozsllikle) mumkunse kadin doktor onerilerinizi bekliyorum Istanbul Avrupa tarafinda. Tesekkurler simdiden.