İstanbul(Avrupa)'da hangi semtte oturacaksınız? Ya da oturuyorsunuz?Lütfen göz atın.

in2u

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
63
5
86
İstanbul
Selam kızlar. Ben de 2013 eylül gelini olucam inşallah. Hazırlıklara başlanmış gördüğüm kadarıyla:) Ama ben pek moda giremedim henüz. Çoğunuz oturacağınız semte karar vermişsinizdir belki. Benim kafam çok karışık bu konuda. Ben 2 yıldır İstanbul'da yaşıyorum öyle her yeri çok iyi bilemiyorum, az çok göz aşinalığım ve aldığım dduyumlar var o kadar. Ben Anadolu da çalışıyor ve oturuyorum, nişanlımsa Avrupa'da. Evlenince Avrupa da oturmayı düşünüyoruz. Ama semte bi türlü karar veremiyorum.O Mecidiyeköy'de çalışıyor ve işini değiştirmeyecek, ben değiştiricem. O yüzden ona odaklı düşünüyorum şu anda. M.köy'e yakın yerler ya çok pahalı yerler-Fulya,Osmanbey,Nişantaşı,Leventgibi- ya da daha mahalle havasında yerler -Eyüp,Alibeyköy,Gop gibi- .İkisinin ortasını bulamıyorum şu anda.Aklımda bir Bakırköy,Bahçelievler var oraları çok seviyorum. Başakşehir, Beylikdüzü falan da çok güzel ama hem uzak hem de altyapısının sağlam olmadığını,deprem bölgesi olduğunu okuyorum.Hoş Bakırköy de öyle azcık. Fazla uzattığımın farkındayım ama bana önerebileceğiniz nezih, güvenli yerler nereler? Kira olursa 1500 liraya kadar çıkabiliriz.

levent olabilir canım 1500 tl kira için çok değil mi yaa
vebnce eve girseniz bir kısmı biter ama siz bilirsiniz tabiki

in2u selamlar,

Benim tüm sorularıma cevap arıyor gibisin :) Ben de 7.5 yıldır İstanbul'dayım, üniversiteyi burda okudum sonrasında da iş vs baya bilmem lazım normalde İstanbul'u ama tüm üniversite hayatım ve sonrası okul civarında geçti. Avrupa yakasındayım, ikimizin de işyeri avrupa yakasında olduğu için bu tarafta ev tutmayı çok istiyorum. Nişanlımsa Anadolu yakası çocuğu:) O da oralarda tutmak istiyor. Üst sınır olarak da seninkine yakın düşünüyoruz. Benim asıl gönlümden geçen Etiler'in arka tarafları Dünyagöz'ün oralar, Akatlar falan ama o bütçeyle çook kötü evler oluyor ne yazık ki. Onun dışında aklımdan Fulya, Dikilitaş tarafları geçiyor. Hem çok merkezi hem de işyerlerimize yakın. Veya Oyak sitesi, Finanskent(burada arabasız zor olur diyorlar), veya İstinye tarafları da çok nezih siteler var Gazeteciler sitesi tarafları falan ama tek kriterim var giriş katı olmasın en azından salonumuz güzel ışık alsın, eşyalar sığsın.. Nişanlım haftaya gelecek ve biz de harıl harıl ev arayışlarına başlayacağız bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…