Selam kızlar. Ben de 2013 eylül gelini olucam inşallah. Hazırlıklara başlanmış gördüğüm kadarıyla:) Ama ben pek moda giremedim henüz. Çoğunuz oturacağınız semte karar vermişsinizdir belki. Benim kafam çok karışık bu konuda. Ben 2 yıldır İstanbul'da yaşıyorum öyle her yeri çok iyi bilemiyorum, az çok göz aşinalığım ve aldığım dduyumlar var o kadar. Ben Anadolu da çalışıyor ve oturuyorum, nişanlımsa Avrupa'da. Evlenince Avrupa da oturmayı düşünüyoruz. Ama semte bi türlü karar veremiyorum.O Mecidiyeköy'de çalışıyor ve işini değiştirmeyecek, ben değiştiricem. O yüzden ona odaklı düşünüyorum şu anda. M.köy'e yakın yerler ya çok pahalı yerler-Fulya,Osmanbey,Nişantaşı,Leventgibi- ya da daha mahalle havasında yerler -Eyüp,Alibeyköy,Gop gibi- .İkisinin ortasını bulamıyorum şu anda.Aklımda bir Bakırköy,Bahçelievler var oraları çok seviyorum. Başakşehir, Beylikdüzü falan da çok güzel ama hem uzak hem de altyapısının sağlam olmadığını,deprem bölgesi olduğunu okuyorum.Hoş Bakırköy de öyle azcık. Fazla uzattığımın farkındayım ama bana önerebileceğiniz nezih, güvenli yerler nereler? Kira olursa 1500 liraya kadar çıkabiliriz.